Copii lenjerie de Pat pentru Copii Rotund Dom Pat Bumbac Baldachin de Compensare Bedcover Plasă de Țânțari Cortina Cort de Joaca Pentru Copii Minge de Plus Dantela net

147.80lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Dom Pat cu Baldachin Copiii se Joacă Cort Plasă de Țânțari pentru copii pentru Copii de Interior de Joc în aer liber Lectură Inaltime 240 cm/94.5 în Roz Caracteristici Produs Facut de Spălat material de Bumbac,Beatifu. Ar arata grozav intr-copil, adolescent, adult sau camera copilului. Se adaugă farmec la orice dormitor și dormi liniștit protejate de insecte și bug-uri care zboară. De asemenea, o mare pentru dressing, zone în aer liber(zi insorita) și distractiv de utilizat, de asemenea. Final zonă de joacă pentru copii pentru a ascunde, pui de somn, întâlnirile cu prietenii lor, forma club și să se joace în interiorul.

Caietul de sarcini

Material: bumbac Spălate

Culoare: Alb,Bej, Roz, Gri

Aprox. Dimensiune: 245cm mare, 50cm diametru pe partea de sus, 270cm jos perimetrul

Pachetul inclus:

1 BUC Copiii Citesc Cort

Notă:

Din cauza diferențelor în setările monitorului, poate exista o ușoară variație de culoare de pe ecran, vă rugăm să înțelegere! Grupa de vârstă: Copii,copii, copii Sezon: Primavara, vara, toamna model Frumos și material excelent. calitate si design frumos, da copilului un somn confortabil,și să mama mai multă încredere. Material respirabil lasa copilul somn mai confortabil. Dantela net nu este doar prevenirea țânțari, dar, de asemenea, de a crea o atmosferă bună pentru somn. Utilizarea plaselor poate bloca în mod eficient praful și reduce prejudiciul cauzat starea de sănătate a copilului.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 35cm x 35cm x 10cm (13.78in x 13.78in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Numărul De Model cobarbie127O
Model Tip Mozaic
Grupa De Vârstă Copii
Stil Hung Dom Plasă De Țânțari
Intervalul De Vârstă 0-3 luni,13-18 luni,4-6 luni 7-9 luni,2 ani,19-24 luni,10-12 luni
Material 100% Poliester
Nume De Brand E-Chin

Produse similare