COLORFISH Argint 925 Inel Solitaire Pentru Femei SONA NSCD Oval Cut 3 ct Nunta Inel de Logodnă de sex Feminin 925 de Bijuterii de Argint

114.37lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Suntem un profesionist fabricarea de argint 925 bijuterii din China. Toate produsele sunt de argint 925 (test de suport). Noi vindem toate elementele de la de înaltă calitate cu preț competitiv. Atât de multe elemente, vă rugăm să alegeți dumneavoastră preferat. Se va face mai farmecele la orice ocazie. Nu-l ratați!!!

925 sterling silver este un aliaj de argint conțin 92.5% de masă de argint si 7,5% din masa de alte metale, de obicei din cupru. Este bun pentru sănătate bijuterii de zi cu zi poartă.

COLORFISH Argint 925 Inel Solitaire Pentru Femei SONA NSCD Oval Cut 3 ct Nunta Inel de Logodnă de sex Feminin 925 de Bijuterii de Argint PRODUS INSTRUCȚIUNI Brand: COLORFISH Produs: Inele Pentru Femei din Metal Material: Argint 925 Diamant Principal Material: Simulated Diamond Diamant Forma: Oval Tăiat Principala Piatră de Culoare: Alb Clar Diamant Metoda de Creare: Laborator Creat Diamant Carate Greutate: 3 Carate (10mm*8mm) Partea Piatră Material: Piatra Cubic Zirconia Forma: Mici, Rotunde, Culoare Piatra: Alb Clar de Piatră Metoda de Creare: Laborator Creat de Piatră Quanity: 32pieces Toate Pietrele Sunt Fixate Cu Penis Setare, Nu Lipite Capac de Metal: Platinum Placate cu Terminat: Setarea Mare Lustruit: Veritabil 925 Inel Argint În Calitate de Top Platinum de Sosire Pentru a Nu Păta Pachetului: Ambalate în condiții de Siguranță Într-Un Bijuterii Colorate Cutie Garanție: de Înaltă Calitate

CARACTERISTICĂ:

Superb! Farmecul 3 carate diamant inel pentru femei, aceasta este din argint masiv și mare lustruit.

Acest inel este foarte frumos. Mare pentru a îndeplini carate vis. Cel mai bine este să promit dragostea ta și de a câștiga inima ei.

Atât de romantic cadou pentru Ziua Îndrăgostiților și dragoste promisiune. Este disponibil în rose placat cu aur sau platină placate Să Păstreze elementul strălucitoare și zero-free. vă rugăm să păstrați-l departe de produse chimice și munca grea. Să-l curățați, vă rugăm să folosiți apă caldă, săpun și o perie moale peri, dacă este necesar. Elemente este mai mică decât ceea ce apare în fotografie. În fapt, fotografia este mărită pentru a afișa detalii.

8 ANI DE PRELUCRARE EXPERIENȚĂ ÎN AMERICA ȘI EUROPA

Prețul nostru este Nu, Inclusiv Fiscale, TVA Sau Alte taxe Ascunse Post Air Mail Pentru Țările Est-Europene, Sud-Americane Țări Poate Dura Mai Mult de 60 de Zile. Express Are, De Obicei, Personalizate Probleme Fiscale, În Acest Caz, Vă Rugăm Să Coopereze Cu Obiceiul De A Plăti Impozit. Mai Sus, Data De Livrare Este Numai Pentru Referință, Uneori, Amânată De Sărbători, Festivaluri, Vreme Rea, Personalizate, Etc.

Timpul Nostru De Lucru:

Statele UNITE ale americii: 6:00 la 2:00

Brazilia: 10:00--7:00

Marea BRITANIE: 1:00--9:00am

Franța: 2:00--10:00am

Germania:2:00--10:00am

Ua: 12:00--8:00pm

Federația rusă: 5:00--2:00pm

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-Mail sau manager de Comerț. Serviciul nostru clienți este acolo pentru a răspunde tuturor cerințelor dumneavoastră. Vă mulțumesc!

Inel Pentru Femei

Argint 925 ringTTTt

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 9cm (4.72in x 4.72in x 3.54in)
Numărul De Model lc084
Femei Inele De Uzură Ocazie Nunta/Aniversare / Petrecere / Bal
Ocazie Nunta
Placat Cu Platină Moda Deget Inel
Metal de culoare Placat Cu Platină
Gen Femei
cadou Femei De Lux Ring
Compatibilitate Bine
Tip De Element Inele
Lățimea Suprafeței De 10mm
Setarea Tip Penis setare
Inele Tip Verighete
Fine sau de Moda Moda
autentic bijuterii de argint sterlină Mare Inel Cu Diamant
Diamant Denumirea Științifică simulated diamond
Funcția inel lux
Metale De Tip Argint
Dimensiune Inel 5, 6, 7, 7.25, 7.5, 8, 9
Este Personalizat Da
Inele De Nunta De Timbru PT950 D3.00ct
Principala Diamant Carate Greutate 3 Carate (8mm *10mm), Tăiat Oval
Garanție Complet La Fel De Strălucitoare Ca Minat De Diamant
Stil Clasic
Forma\model oval
inel tipuri inele pentru femei
Nume De Brand COLORFISH
Material Piatra Semi-pretioasa

Produse similare