200pcs/lot , transport Gratuit metal fantezie cârlige, cleme și cârlige pentru cristal ghirlanda decor nunta fir de reper constatările de bijuterii

108.64lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


200pcs/lot , transport Gratuit metal fantezie cârlige, cleme și cârlige pentru cristal ghirlanda decor nunta fir de reper constatările de bijuterii

1) Escrow este sigur pentru cumpărători și vânzători, am să te recomand lui de a alege Escrow,suporta card de Credit,Moneybookers,Visa,Mastercard,Western union etc.

2) Dacă aveți nevoie pentru a utiliza "alte" plăți,vă rugăm să ne contactați ,prin e-mail sau un mesaj.

3) Livrare după ce bani ajunge

1) Pași: factura Proforma-->T/T & L/C --> Producerea -->transport - >service după vânzare

2) e-Mail: mesaj a ne adresa de e-mail, Mob:+86 1366 5859649

1) vă recomandăm implicit metoda de transport maritim listate pe pagina Dar, de asemenea, puteți alege cea mai rapida metoda de transport maritim,și costul de transport va fi adăugat. oferim cel mai mic pret de CPAM(China Post Air Mail),EMS,DHL,UPS,FEDEX,TNT, etc. cum vă place!! 2) Dacă doriți să expediați pachetul, prin intermediul mod special, ca "china post lent",vă rugăm să ne contactați.

3) Pachetul va fi trimis în 2~5 zile, unele elemente are nevoie de mai mult timp pentru a produce,pls înțeleagă și să încerce să învețe de la noi! Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca g feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice litigiu! Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca g feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice litigiu!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (200 piese/lot)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Cerere Iluminat
Tip De Element constatările de bijuterii
Constatările De Bijuterii Tip Ace & Ace
Material Metal
Înălțime Element 0,2 cm
Articol Diametru 0.18 cm
Lățime Produs 0,2 cm
Numărul De Model 2mm

Produse similare