DC12V 5M 5050SMD 60LED/M 300LEDs Natura Neutru Alb 4500K - 5000K Flexibil LED Strip, Opțional IP20 / IP65 / IP67 rezistent la apa

25.23lei

Adauga la lista dorintelor

LED-uri de Iluminat

Descriere produs


IP20: Non-rezistent la apa Goale PCB Bord IP65 rezistent la apa: în acoperire epoxidică IP67: Tub de Silicon Acoperă Caracteristicile Produsului: 1. Super-luminos 5050 SMD LED, LED de mare intensitate și de fiabilitate. 2. Durata lunga de viata de 50.000 de ore 3. Lungime continuă, dotat cu 5 metri. 4. Flexibil panglică pentru curbare în jurul valorii de curbe 5.Complet netedă și chiar lumina răspândit, rezolvarea inegale luminos problema 6.Ultra-luminos, dar de funcționare la temperatură scăzută 7.Consum redus de energie Caietul de sarcini: tip led: SMD 5050 led Cantitate: 60led/metru Culoare: Natura Alb Temperatura de Culoare: 4000-4500K Putere: Volatge: DC12V Grad Impermeabil: IP20 Non-Waterpoof Goale Bord rezistent la apa IP65 Acoperire Epoxidică IP67 rezistent la apa Tub de Silicon Acoperă PCB Culoare: Alb PCB Lățime: 10mm Certificare: RoHS CE Remarci: 1. Banda este sudat împreună la 5M de 0,5 metri fâșii mici. 2. Banda cu LED-uri pot fi tăiate de către fiecare 3 diode. 3. Bandă adezivă pe partea din spate a benzii pentru o instalare ușoară. *****IP67 Tub de Silicon acoperă versiune fără bandă adezivă pe partea din spate a benzii. 4. Vine singură rolă de bandă, nr. conectori/controlere/putere adaptoare incluse. Aplicație: 1.Ideal pentru decorarea clădirii prezintă, peisaj de iluminat, distracții, teme, 2.Vacanta lumina sculptura, figura decorative, semne active, display-uri, vitrine 3.Și vitrine, bar, club de noapte, stradă, trotuar, punte, parc, veranda, scara, balustrada, tavan, sau alee. Pachet/LOT Includ:

1 x 5M Banda LED

(Dezbrace singura, FARA controller sau adaptor de alimentare inclus în această listă!)

DC12V Singură Bandă de Culoare Installtion ilustrare(de mai jos imaginile sunt numai pentru referință):

Vom specifica transport curier în fiecare listă, cea mai mare parte am expediat prin poșta aeriană. Livrarea materialelor de timp pls consultați tabelul de mai sus: **Pls rețineți că livrarea materialelor de timp poate varia. Mai ales în perioadele de vârf. De transport maritim în unele țări este mai rapid, în timp ce pentru alte țări poate dura mai mult timp pentru a ajunge din cauza stricte de vămuire. Dacă nu ați primit comanda la timp, pls contactati-ne mai întâi să ne ajuta să facă anchetă. Înțelegerea și cooperarea dumneavoastră este foarte apreciat. Note: 1. Taxele de Import, impozitele și/sau taxele locale nu sunt incluse în prețul de livrare sau taxele de transport. Toate aceste cheltuieli aferente sunt pe cumpărătorilor cont. 2. Pls verificați cu biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare. Prețurile în magazinul nostru on-line nu va include orice taxe, impozite sau alte taxe, cumpărătorul ar trebui să știe regulamentele lor de import. 3. Noi NU suntem responsabili pentru nici o intarziere sau element lipsă în livrarea materialelor inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majure etc. 4. Dacă produsele cumpărate sunt returnate la noi din țările de destinație vamale sau poștale office, vom retrimite dar cumpărătorii trebuie să plătească costul de transport maritim efectuate. 5. În mod normal, vom marca element la fel de CADOU, valoarea declarată în mod normal mai puțin de 30$USD în scrisoarea de trăsură, în scopul de a reduce sau de a anula taxele de import. Dacă aveți orice cerințe specifice în declarația vamală, va rugam sa ne semnalati atunci când comanda.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate mulțime (de 5 Metri/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 6cm (7.87in x 7.87in x 2.36in)
Generarea De Energie Comutator
Nume De Brand veromount
Tip bandă SMD
Led-Uri Numărul/M 60 buc/m
culoare IP20 Non-Waterproof, rezistent la apa IP65, IP67 rezistent la apa
Rezistent la apa No
Medie de Viață (ore) 50000
Numărul De Model NA
Culoare Temperatura(K) na
Tensiune 12V
Consumul de putere (W/m) 7w/m
certificare CE,RoHS,CCC
Caietul de sarcini (lumina margele / m) 60
Sursa De Alimentare DC
Tip De Element Benzi
Ocazie camera de zi
Chip de LED-uri Model SMD5050

Produse similare