SaiDeKe ventuza Puternica din oțel inoxidabil, uscător de păr rack de stocare Gratuit de foraj Uscător de păr rafturi de depozitare Baie Titularii

46.15lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nume: ventuza Puternica din oțel inoxidabil, uscător de păr raft de depozitare

Dimensiuni: Vezi imagine

Greutate: 230g

Caracteristică: Nici foraj, ușor de instalare, capacitatea de încărcare.

Utilizare: Potrivit pentru o varietate de suprafete netede, cum ar fi placi ceramice suprafețe, suprafețe de sticlă, panouri metalice, oglinzi și mai mult. Nu este Potrivit pentru o varietate de suprafete netede, cum ar fi placi ceramice suprafețe, suprafețe de sticlă, panouri metalice, oglinzi și mai mult. Nu este potrivit pentru lemn, piatră brută, imagini de fundal, acoperiri de perete și alte non-suprafețe netede.

Notă: 1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă rugăm să permiteți-0.5-1CM(0.2 într-0,4 in)diferă datorită măsurare manual.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2.Toate produsele noastre sunt ambalate în condiții de siguranță și securitate pachetului pentru a se asigura că acestea nu vor fi deteriorate în tranzit.

Cumpara cu incredere.

Metoda De Transport Maritim:

1. Produsele vor fi expediate prin China Post , Se va lua 15-35 zile lucrătoare de la data livrării.FIECARE PACHET AU NUMĂR DE URMĂRIRE.

2. Avem, de asemenea, de aprovizionare cu DHL, UPS, EMS express shipping, dar trebuie să plătească mai mulți bani pentru a exprima de transport maritim.

3. Dacă aveți nevoie express servicii de transport maritim, vă Rugăm să rețineți dvs. de Telefon atunci când plata.

4. Vă rugăm să rețineți că, uneori, personalizate va întârzia pachet pentru inspecție.Vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru starea de expediere înainte de feedback-ul.

5. Notă:din Cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Garanție:

1. 12 luni de Garanție. Cumpara cu incredere!

2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Feedback-ul:

1. Am plecat de feedback-ul pozitiv pentru tine de la primirea de plată. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, feedback-ul pozitiv și de 5 stele este foarte apreciat.

2. Vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau 1 punct, 2 puncte sau deschis orice dispute pe Vilatudor.ro, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

3. Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Este plăcerea mea de a vă oferi cele mai bune servește. Satisfactia ta,urmărirea noastră!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Instalare Montat Pe Perete Tip
Plastic Tip ABS
Nume De Brand SaiDeKe Acasă
material de calitate Din oțel inoxidabil, plastic
Numărul De Model Depozitare Holders0541
Clasificarea Non-pliere Rack
Tip Depozitare Suporturi Și Rafturi,Coșuri De Depozitare
Nr. de Niveluri Single
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Aplicabile Spațiu Baie
Utilizarea Uscător De Păr
Pregătirea Suprafeței Galvanizare
Pigment Alb
Magazin scena Desktop, bucatarie, baie
Material Plastic
Rulment 7.5 KG

Produse similare