Tangda DR15*15 mm DR Moale Miez de Ferită în transformator Inductor miezuri magnetice Tambur de Bază H nu au pin 15*15 bobina forma nuclee A.

51.68lei

Adauga la lista dorintelor

Surse De Alimentare

Descriere produs


Atenție: acest tip de inel magnetic nu este un magnet, este nonmagnetic. fierul nu poate fi adsorbție.

Repere: Filtru inductor DC-DC Converter, sufoca bobine de Iluminat și de Mașini Electronice de Calculator,PDA și alte dispozitive electronice,etc... Introducere Generală:

DR core este Sufoca bobine, Ajungând bobine, Liniaritate bobine, bobine de Alarmă, Putere sufoca bobine Fixe sufoca bobine, bobine de Filtrare,etc;.

Există diferite forme în funcție de sârmă materiale și caracteristici.

RH nuclee sunt la fel de senzor de bază și instrumente de bază pentru a utiliza de înaltă frecvență sufocare anularea parazitare oscilație și zgomot.

Aplicații:

Contramăsuri împotriva emisii radiate;

Deplină conformitate cu reglementările FCC și VCCI.

Îmbunătățirea imunitatea la zgomot de calculatoare, microcalculatoare, periferice și relativă dispozitive.

Cea mai mare RH nuclee sunt produse în principal pentru cablu de asamblare ca și cablul de alimentare sau cablul de semnal, MATV si CATV.

Cele mai mici RH nuclee sunt în formă de miez de ferită, senzor de bază, și instrumente de bază pentru a fi trecut prin margele de alte elemente sau de a folosi bobine prin care trece prin fir.

Satisfacția clienților companiei noastre de durată a marca. Am speranța noastră sinceră politică și produse de calitate va fi de durată alegere. Vom promova compania noastra cu produsele sale nume de brand, împreună cu servicii de primă clasă și calitate de top prdoucts. Suntem sincer cu nerăbdare să stabilirea lung și beneficii reciproce relație de afaceri cu clienții noi și vechi în viitorul apropiat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Numărul De Model DR. Tip
Nume De Brand Tangda

Produse similare