Mesteacan Perdea de Duș Rezistent la Mucegai,hidrofugă și Antibacteriene,cu 12 Inele din Plastic 72x72inch

57.49lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


USD 9.99 /geanta de Lux Uite: cu frumoase pomul vieții tipărite, de asemenea, puteți alege diferite culori și model, oferind o zi, de lux, uite, face baie plin de vigoare. Rezistent la apa : izolarea cadă sau duș spațiu, pentru a preveni apa de baie stropire, chiar preveni excesivă de distribuție a energiei termice, în timpul Iernii, puteți salva temperatura cadă sau duș spațiu mic. Mucegai, mucegai &Săpun Rezistent NON PEVA: perdea de duș noastra este făcută de un expert ales și testat țesătură de poliester, face Dovada de Apă și Antibacterian, Rezistent. Durabil și Nu se estompeze: 180 x 180 cmTree Perdea de duș*1; armat inel gaura*12. Reducerea cortina tălăzuire, sa ponderat tiv asigură longevitatea și păstrează perdea în loc, de-a lungul utilizarea pe termen lung. Instrucțiuni de îngrijire: O clătire rapidă și curăța cu apă sau cu o cârpă umedă după utilizare, asigură și perdeaua de duș GRATUIT de bacterii, mucegai și a mucegaiului acumulare. PS:se spală la Mașină/spălare de Mână/de albire Fără clor/Nu-uscare. Descriere Produs

Detalii produs:

Model: pomul vieții

Culoare:maro copac perdea de duș

Material: Mucegai-Gratuit Hidrofug Poliester, Eco-friendly,Fara mirosuri chimice, Non-toxice

Dimensiuni: 72 inch cu 72 inch /180cm de 180cm

Caracteristică:

1)de Lux Uită-te frumos cu pomul vieții tipărite, diferite culori și model, oferind o zi, de lux, uite, face baie plin de vigoare.

2)rezistent la apa perdea de duș : izolarea cadă sau duș spațiu, pentru a preveni apa de baie stropire, chiar preveni excesivă de distribuție a energiei termice, în timpul Iernii, puteți salva temperatura cadă sau duș spațiu mic.

3)țesătură de poliester perdea de duș: mucegai, Mucegai &Săpun Rezistent NON PEVA, cortina se face de expert ales și testat țesătură de poliester, face Dovada de Apă și Antibacterian, Rezistent.

4)Îngroșarea și verticală: Reducerea cortina tălăzuire, sa ponderat tiv asigură longevitatea și păstrează perdea în loc, de-a lungul utilizarea pe termen lung.

5)Mașină de spălat.

Ceea ce este în Pachet:

1xplastic sac

1xshower cortina

12xPlastic perdea de duș inel

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Material Poliester
Stil Europa
Numărul De Model 72 inch
Caracteristică Eco-Friendly
Model Planta

Produse similare