Parul Real Electronice, Animale de companie Pisici Păpuși Simulare animal jucărie pisica meowth copii drăguț pentru animale de companie jucarii de plus model ornamente Xtmas cadou

33.27lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


5 culori Electronice, Animale de companie Pisici Păpuși Simulare animal de jucărie pisica meowth copii drăguț pentru animale de companie jucarii de plus model ornamente de Crăciun cadou Nume: Pisica Animale de companie Material: parul Real, Cauciuc, Dimensiune: 21*16*9cm Caracteristici: atunci când porniți, acesta va meowth meowth meowth!!! Calitate: Excelent excelent pentru colectie sau ca un cadou! Notă: Aceste stiluri sunt reale păr, astfel încât acestea vor avea niciun fir de păr alunecare, vă rugăm să înțelegeți !! Aceste stiluri facute de păr adevărat că părul tăiat de oaie sau de iepure, dar nu-i omoare, noi iubim animalele.

transport

Livram toate comenzile în termen de 48 de ore de la plata terminat. Pentru ca acolo sunt mai multe produse de la depozitul nostru, astfel încât, atunci când te întâlnești cu unele produse sunt in stoc după ce plasa comanda, doar nu vă faceți griji, vă vom informa pentru prima dată. Sperăm că veți putea înțelege, multumesc, draga mea.

timpul de livrare

Dacă comanda dvs. este foarte urgent, pls alege express, cum ar fi DHL , EMS, FEDEX, etc. Deoarece china post timp de livrare nu este foarte stabil. format după cum urmează ar putea fi luate ca referință.

despre retur

1. Dacă produsul dvs. este apară probleme de calitate , pls ia fotografii pentru a ne pentru a verifica, după verificare, va vom retrimite coletul sau rambursare completă.

2. Dacă coletul este pierdut sau nu a primit în termen de 60 de zile lucrătoare, va vom retrimite coletul sau rambursare completă.

feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre & service , pls ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv "5 stele" , este propunerea noastră de a face mai bine pentru tine , și vom fi bucuroși să facă același lucru pentru tine.După ce ați primit coletul, va rugam sa verificati cantitatea și calitatea, dacă veți găsi orice probleme, vă rugăm să ne contactați imediat și trimite-ne fotografii , vom rezolva cat mai repede posibil.

Orice probleme, vă rugăm să nu ne lasă "1 /2 /3 star" feedback-ul înainte de a comunica cu noi.

Dacă mee probleme. Doar contactati-ne , vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta și pentru a face să vă mulțumiți. Vă mulțumesc foarte mult!

Dacă te întâlnești cu întrebări: parcela este încă pe drum, există unele de calitate cu produse; există unele de calitate cu produse; există mai puțin timp pentru a primi colete etc.

Pls contactati-ne acum, ne va rezolva problemele tale de la primul moment.

Lasă un neutal sau feedback-ul negativ nu te pot ajuta cu nimic, asa ca va rugam sa ne contactati inainte de a pleca neutal sau feedback-ul negativ .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Intervalul De Vârstă > 6 ani
Nume De Brand - Și dubleze dragoste
Tip De Element Electronice, Animale De Companie
Caracteristici Sondare,Cu Baterii,Umplute
Numărul De Model Parul Real de pluș jucarii pisici
Gen Unisex
Tema Electronice
Avertizare departe de foc
Animale Pisici
Baterie fără
Material De pluș
Clasificarea Electronice

Produse similare