315Mhz Universal Wireless de Control de la Distanță Comutator AC220V 2CH Releu Modulul de Receptor și RF 315 Mhz Control de la Distanță

29.92lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dragul meu prieten, vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră!

Daca comanda este sub 5 dolari sau mai puțin, ne vom da aranja China Post Obișnuit Pachet Mic Plus .

Canalul oferă doar Chineză perioadă de mail de a Posta, dispecerizare, planul de a avea informații cum ar fi navigarea, alibaba plat rețea normele aprobate folosi canale de logistica!

Dacă comanda este mai presus de > $5, ne va da aranja China Post Aer Înregistrat Mail.

Canalul oferă "poștale înregistrate colet" pentru a oferi interne și Postarea, expediere, plata pentru navigare pentru informații cum ar fi destinația. Alibaba plat rețea normele aprobate folosi canale de logistica!

Pachetul Inclus: modul Receptor (KR2202-4 ) * 1buc ( includ Coajă )

Control de la distanță * 3pcs ( nu conțin baterii baterie )

(Două caractere de la butonul Aleatorii de livrare)

Date tehnice: Putere de Intrare:AC 220V Standby Curent: RF Frecventa:

315M RF modul de lucru: superheterodină Primi sensibilitate: > 97 mc distanta de Transmitere: Mai mult de 15 metri de Decodare modul: MCU software-ul de decodare Learnable Emițătoare: 1-16 emițătoare de la distanță de Sprijin tip: cod de Învățare 1527 Moduri de Comutare: Ambele Moment & Toggle Cabluri tip:fix terminal Comutator de Ieșire : normal deschis și normal închis. Dimensiune PCB (L,W,H) 35*30*18mm 1 3/8 * 1 3/16 * 11/16" Comutator de Ieșire: NO: normal deschis COM: comuna NC: aproape normal

Sârmă port :

NU: normal deschis

COM: comuna

NC: aproape normal

CUM SĂ UTILIZAȚI: Pe acest produs pagina de detalii, nu există o demonstrație video disponibile. Puteți vedea, de asemenea, video de la acest URL: youtu.fi/k06q76qthBw Moduri de Lucru explicație: de Moment Mode: Apăsați butonul de la distanță , releul se activeaza, eliberați butonul de la distanță releul dezactivează. Toggle Mode: apăsați și eliberați butonul de la distanță , releul se activeaza. Apăsați și eliberați butonul de la distanță din nou, iar releul se dezactivează. Compensare Toate Stocate Emițătoare: **Nota** După compensare stocate emițătoare, toate traductoarele vor trebui să fie memorizat de către receptor. Împingeți butonul de învățare pe receptor de 8 ori , iar codurile vor fi șterse . Învățarea emițătorului :(momentană Modul) de Programare 2 butonul de emițător cât de moment modul transmițător. PASUL 1 apăsați și eliberați cheie de învățare pe receptor DATĂ. Așteptați un moment , LED-ul se va stinge , indicând ai intrat în starea de învățare. PASUL 2 apăsați și eliberați primul buton de pe transmitator, LED-ul de pe receptorul de bord va clipi pe atunci pe indicând butonul a fost învățat. PASUL 3 Apăsați și eliberați butonul de-al doilea, vizionarea LED-ul se aprinde și se stinge din nou. Așteptați 3 secunde, LED-ul se va aprinde din nou , indicând sistemul este gata de utilizare. Învățarea emițătorului : ( Modul de Comutare ) Programare 2 butonul de emițător cât de comutare. PASUL 1 Apăsați și eliberați cheie de învățare pe receptor de DOUĂ ori. Așteptați un moment , LED-ul se va stinge , indicând ai intrat în starea de învățare. PASUL 2 Apăsați și eliberați primul buton de pe transmitator, LED-ul de pe receptorul de bord va clipi pe atunci opriți. Indică butonul a fost învățat. PASUL 3 apoi apăsați și eliberați butonul de-al doilea, vizionarea LED-ul se aprinde și se stinge din nou. Așteptați 3 secunde, LED-ul indicator se va aprinde din nou , indicând sistemul este gata de utilizare **Notă** doi butonul transmițătoare poate fi folosit doar ca de comutare sau de moment. Un modul pe 2 butonul emițătorului. ( Vă rugăm să rețineți: Ai lăsat pe panoul de control pentru a învăța de control de la distanță, trebuie să apăsați "a" și "B" buton, mai Degrabă decât doar apăsând unul dintre ei ) cu toate Acestea, puteți programa un alt transmițător în alt mod.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Numărul De Model KR2202+KT05
Comunicare Wireless RF
Shell Da
Curent De Repaus 8.5 mA
Canal 2
RF modul de lucru superheterodină
Modul De Potrivire De Învățare inteligent cod
Frecvența 315 Mhz
Pachet No
Utilizarea Universal
Modulație Modul CERE
>97dbm"> 97dbm"> Primirea Sensibilitate >97dbm">97dbm">>97dbm
Tensiune de lucru AC220V
Temperatura de lucru -10 ~ +80
PCB dimensiune 68*47mm

Produse similare