Din Oțel inoxidabil Incuietoare Magnetică Dreptunghi placat cu periat & mat 37x19x6mm Gaura:Aprox 34x4mm 5PCs/Lot Vândut De Mult

61.00lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


bine ati venit la nostru Da Margele magazin

Cum de a comanda

Vă rugăm să folosiți "COSUL de CUMPARATURI" pentru a face o comanda pentru mai mult de un element, faceți Clic pe "Adauga in Cos" , dupa toate articolele fost adăugat la coșul de cumpărături, faceți clic pe "Vezi Cosul de Cumparaturi" → "Cumpere de la acest vânzător" , apoi să-l plătească. Contactati-ne

Stimate client, va multumim pentru vizita, dacă aveți unele anchete sau întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Vilatudor.ro mesaj, noi, de obicei răspunde la tine în termen de 24 de ore.

Observație: Dacă ne un mesaj pe duminica sau juridică nostru de vacanta, un răspuns poate fi întârziat, vă vom răspunde cât mai curând ca odata ce ne sunt de lucru, am aprecia foarte mult pentru răbdare și cooperare.

Biroul Locație: GuangZhou, China.

Timp de lucru: 9:30 am---6:30 pm (GMT+8) , Mondy---sâmbătă.

Dacă aveți o urgență (vă rugăm să waitting)

Metoda de plata

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat procesul de ESCROW. Dacă nu știți cum să plătească banii,

Vă rugăm să consultați link-ul

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile.

Notă: Dacă ați decis să cumpere acest element, vă rugăm să acorde cât mai repede ca tine poate, astfel încât să putem livra la tine mai repede.

Returnare Și Rambursare

1. Dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, puteți aplica pentru a reveni sau de rambursare în termen de 7 zile de la primirea mărfurilor.

2. În cazul în care mărfurile trebuie receptionarea nu la fel ca descriere sau aveți orice probleme de calitate, vă rugăm să ne furnizați dovezi, după confirmare, vă este permis să aibă motive rezonabile de rambursare sau de a reveni pentru un schimb.

transport

Toate comenzile de obicei, pot fi expediate în termen de 3-7 zile lucrătoare după ce am primit plata dvs. și apoi oferă de urmărire NR.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.118kg (0.26lb.)
Înălțime Element 0.6cm
Constatările De Bijuterii Tip Nici unul
Lățime Produs 1.9cm
Nume De Brand YYW
Element De Lungime 3.7cm
Articol Greutate 98g
Tip De Element constatările de bijuterii
Numărul De Model 170511094238
170511094238 512576
meserii placat cu

Produse similare