POLARSNOW Moda ochelari de Soare Sport Pentru Barbati Femei Lentile Polarizate 2018 Brand Designer de sex Masculin UV400 Conducere Ochelari de Soare P0916

40.33lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Sfaturi importante Pentru Unele Țări: Rusia Cumpărători: China Post este liber de transport maritim, dar, de asemenea, puteți alege de E-pachete (mult mai rapid, trebuie să plătească niște taxa de transport). Brazilia Cumpărători: promisiunea data de livrare este de 120 de zile pentru țara dumneavoastră. Pentru că țara ta vamale este strict, uneori, va oprit pachetul pentru mult timp.

Despre Plata ochelari de soare in magazinul nostru este limitat de aprovizionare,dacă vă place,doar să-l plătească. Vilatudor.ro va verifica plata în termen de 24 de ore după ce plata a finalizat,iar noi vom procesa comanda dumneavoastră odată ce procesul de ora este de peste. Dacă comanda dvs. a fost închis ca din motive de securitate,atunci puteți contacta serives să rezolve această problemă prin acest link: https://Vilatudor.ro/help/newContactUs.htm ( Vilatudor.ro servicii ).

Despre livrare: China Post Air Mail este bun pentru majoritatea clienților ca nici taxe vamale, în mod normal ( cu 30-60 de zile timp de livrare ) ;DHL/E-pachete/Singapore Post/FEDEX sunt rapid(15-30 de zile de livrare),dar nu trebuie să plătească taxă suplimentară de transport. Noi nu suporta orice taxe de import suplimentare, taxe în parcelă țara de destinație, și compania de transport maritim va colecta de la cumparator la livrare. Vom trimite pachetul în termen de 3 zile.Cu excepția sărbătorilor.Dar va vom trimite coletul cat mai repede posibil.Produsul va fi pe stoc fenomenului, vom prompt contacta, sper că puteți înțelege. Angajamentul nostru față de ora de sosire este de 60 de zile .Dacă nu obține pachetul în 60 de zile,sau vrei să știi în cazul în care pachetul,vă rugăm să ne contactați,vă vom oferi cel mai bun răspuns.

Despre Garanție de satisfacție a Clienților este foarte importantă pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv. În cazul în care elementul interiorul parcelei a fost spart sau furat, evident, în timp ce primiți. Disputa?? NU,nu este o soluție bună. Contactați-ne și arată-ne poze despre problemă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Funcția Anti UV400,Reduce efectul de Orbire,Ochelari,Accesorii de Moda
Stil Pătrat
Gen Bărbați Ochelari De Soare Polarizat,Oculos Masculino
Nume De Brand POLARSNOW
Ochelari De Tip Ochelari de soare
Tip De Element ochelari
Material Lentile HD lentile Polarizate
Numele Departamentului Adult
Numărul De Model P0916
Potrivit Ocazii De Conducere/De Pescuit/Turism/Sport În Aer Liber Sunglases
Lentile De Material Polaroid
Lens Înălțime 47mm
Obiectiv Lățime 56mm
Material Cadru Calitate de Top Cadrul PC-ului
Lentile Optice Atribut Oglindă,Polarizat

Produse similare