3Pcs/Set Toddler Copii Fete Iepure Copil Arc mai Multe Culori Bumbac Hairband Bentita Turban Nod Cap de Folie Copii Bijuterii de Păr

17.93lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


100% De Brand Nou Și De Înaltă Calitate

Material : Bumbac

Culoare : Colorat

Dimensiune : 18cm

Stil : La Modă, Frumos Și Popular De Design

Ocazie : Aniversare, Intalniri, Cadou, Petrecere...

Pachetul inclus :

3Pcs/Set x Păr Bijuterii (Ca spectacol cinematografic)

1.Dacă vrei să puneți ordine în vrac,va putem oferi bun preț en-Gros; Dacă vrei să-mare loc comanda,putem oferi pret de fabrica.

2.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne anunțați, ne puteti contacta cu TradeManager.e-mail.mesaj ....suntem mereu aici!

3.Din cauza diferitelor loturi de producție și inevitabil diferența de setările monitorului, culorile prezentate în imagini nu corespunde 100% cu cele de pe obiecte.

1.Acceptam Toate cartile de credit sunt acceptați prin sigure de plată Escrow. 2.Vom aranja shiping dupa ce ai facut plata ,pls asigurați-vă că paymnet succes înainte de a închide pagina. 3.Important taxele,impozitele și taxele nu sunt, inclusiv în elementul de preț sau taxele de transport.

1. Metoda de livrare: Dacă suma comenzii mai mult de 200USD.00,ne va livra de către EMS gratuit care sosesc în termen de 3-15zile; 2. Timp de transport maritim: China post air mail, în mod normal, va sosi în termen de 15-35 zile lucrătoare după ce a fost postat. Cândva vamale sau caracterul problema va fi amânată de mai multe zile până la 35-48 de zile; 3. Timp de manipulare : Ne vor trimite produsele în termen de 3 zile lucrătoare de la sistemul confirmă plata; 4. Rambursare: Dacă încă nu ați primit elementul după 40 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați; 5. Picătură de transport maritim: oferim picătură de transport maritim, pls trimite-ne dvs. de client corectă de expediere a adăuga atunci când plasați comanda.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați în orice moment, ne va fi reluată în termen de 24 de ore. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul ,vă rugăm să contactați-mă și nu să ne dea feedback-ul negativ sau netrural feedback-ul,trebuie să vă mulțumiți soluție. Sperăm că veți avea un timp frumos aici!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 11cm x 8cm (5.91in x 4.33in x 3.15in)
Tip De Unitate mulțime (3 buc/lot)
cuvântul cheie joyas para el cabello
cheie Ciupituri de păr
Metale De Tip Nici unul
Numărul De Model bi
fierbinte agrafe de par
Gen Păr Bijuterii
Forma\model Animale
Stil banda de păr
Material Bumbac
design Iepure
Tip De Element Hairwear
Nume De Brand Pinksee
cuvinte cheie folie cap
Fine sau de Moda Moda
Caracteristică Copii/Copii/Copii Benzile De Păr
Noi Tvister păr
Tip Diademe

Produse similare