6 Metru RGB Fibra Optica Atmosfera Lămpi de Control de la Distanță Masina Lumina de Interior Lumina Ambientala Decorativa tablou de Bord Usa Masina de Styling

151.39lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


Descriere Produs

6 Metru RGB Fibra Optica Atmosfera Lămpi de Control de la Distanță Masina Lumina de Interior Lumina Ambientala Decorativa tablou de Bord Usa Masina de Styling

DESCRIERI

Caracteristici:

100% de Brand Nou și de înaltă calitate.

360 de culori, cu o varietate de modele funcționale.

Design simplu pentru tine un frumos, exotic și romantic interior.

Lumini cu LED-uri mai puțin radiație de căldură, consum redus de energie, durată lungă de viață.

360 de grade pentru reglare.

Cu import AMM înaltă luminozitate ghid de lumină.

16 milioane de culori,zeci de lumină schimba modul.

Control de la distanță(Fara baterie)

Mai multe Moduri pentru tine de a alege

Caietul de sarcini:

Tensiune de alimentare:12V DC

Culoare lumina: RGB multi-color

Tip LED:5050 LED-uri

Banda Lungime: 6M

Rezistent La Apa:Da

Temperatura de operare:20°C la 60°C

Distanța de la distanță în apropiere:8-12M

Modul De Lumină:

1.Sunet Efecte Active - LED-uri sub masina de preîncălzire sistemul este echipat cu senzori de sunet, care vă permite de lumini cu LED-uri sincronizate cu ritmul muzicii.LED-ul de muzică banda de lumina cum urmează ritmul și reglează intermitent pentru a se potrivi puterea de sunet.

2.Muzica DECOR - Kit proiectat pentru a fi simplu, dar, de asemenea, oferă eleganță în interiorul mașinii atunci când de conducere pe timp de noapte sau bucurându-se de muzică.Și pentru că nu are senzor de sunet, sub masina de preîncălzire sistemul de sincronizare cu ritmul muzicii.

3.Adormi Modul-lumina Led-ul va avea adormi modul.Acest modul poate schimba în mod automat întuneric luminozitatea pentru a oferi un somn bun atmosferă.

4.Luminozitate Ajustare a temperaturii de culoare-LED-ul este echipat cu luminozitate ajustare a temperaturii de culoare de mod.Când te simți lumina este întuneric,puteți utiliza acest modul pentru a modifica luminozitatea.

Pachetul Include:

1 set Auto LED EL bandă de lumină de interior kit de control de la Distanță(5pcs)

1.Livram toate comenzile în termen de 48 de ore de la plata terminat. Pentru ca acolo sunt mai multe produse de la depozitul nostru, astfel încât, atunci când te întâlnești cu unele produse sunt in stoc după ce plasa comanda, doar nu vă faceți griji, vă vom informa pentru prima dată. Sperăm că veți putea înțelege, multumesc, draga mea.

2.Vă rugăm să verificați dacă bunurile sunt în stare bună și să semneze înainte de livrare omul frunze. Dacă ați găsit produsul este pierdut sau deteriorat pe drum. Vă rugăm să luați fotografie și lasă livrare bărbați confirma. Noi te vom ajuta sa compania de transport maritim compensa.

1. Toată marfa va fi testați cu atenție înainte de expediere. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2. Am promisiunea de garanție pentru calitate în 3 luni și vom repara gratuit. Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă Rugăm să ne contactați. Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Apreciem feedback-ul dvs. foarte mult. Ca aceasta ne va motiva să fac mai bine. Dacă aveți orice întrebări cu bunuri sau servicii, vă Rugăm să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vă mulțumesc în avans.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.43kg (0.95lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 10cm x 5cm (11.81in x 3.94in x 1.97in)
notă Acest lucru nu poate fi controlat de către APLICAȚIA. Acesta este un control de la distanță. APP cont
Nume De Brand FY-UU
Tip De Element Atmosfera Lampa
culoare rgb De control de la Distanță

Produse similare