CT Estompat LED Strip Lumină 12V 24V DC 5M WW CW Temperatura de Culoare Reglabila Bandă Flexibilă cu LED-uri Panglică Lumini rezistent la apa IP67

78.28lei

Adauga la lista dorintelor

LED-uri de Iluminat

Descriere produs


Caietul de sarcini:

Tip LED: SMD 5050 ( Culoare 2 in 1 cu LED-uri)

Cantitatea de LED: 60leds/Metru

Watt:14.4 W/Metru

Culoare LED-uri:Dual-Culoare = Alb Rece(6000-6500K)+Alb Cald(2700-3000K)

Tensiune de lucru: DC12V sau 24V DC

PCB Lățime: 10mm

PCB Culoare: Alb

Fascicul De Unghiul:120°

Lucru Tempreture:de la -20° la 50°

Rezistent la apa Clasa: IP67 (Tub de Silicon-rezistent la apa) Pachet: 5 M/Rola, punga Anti-statică pachet de Caracteristici: consum Redus de energie Superbright 5050SMD top LED, LED de mare intensitate și de fiabilitate. Lungime continuă, dotat cu 5 metri pe rola, fiecare rolă este o unitate de vânzare. Cuttable fiecare 3LEDs de-a lungul mărci de tăiere, potrivit practice cerință. Durată de viață lungă peste 50.000 de ore Flexibile panglică pentru curbare în jurul valorii de curbe Complet netedă și chiar lumina răspândit, rezolvarea inegale luminos problema Ultra-luminos, dar de funcționare la temperatură scăzută Auto-adeziv din spate cu 3M dublu adezivă bandă laterală Certificare: CE & RoHS Pachetul Inclus: 1Roll x 5M/Rola CT Benzi cu LED-uri de Lumină 5pcs x Moting Clipuri 10buc x Șuruburi

Cum să se Conecteze ? +12V------ Conectați-vă la "+12V Alimentare" B ------ Conectează-te "-" este Cald Alb G ------ Conectează-te "-" este Alb Rece Notă: (În partea de jos a acestei pagini,există o diagramă de conexiune pentru mai mult de 10meters Dual LED Alb Lumina Benzi)

DACĂ nu știți cum să vă conectați pentru acasă, proiecte, putem oferi solutia completa, Rezolva toate necazurile te gândești, Avem Controler & Amplificator & LED de Alimentare și Accesorii pentru această fâșie de lumini.

----- Suntem profesionale de Iluminat cu LED Soluție

Vă rugăm să verificați Adresa,Codul Poștal și Numele tău Complet în timpul checkout,astfel încât să puteți primi coletele la timp. Între timp, dacă pachetul a fost întors înapoi pentru că greșit receptor de informații,va lua toate responsabilitate înainte și înapoi.

Coletele trebuie să fie expediate în termen de 1 - 5 zile lucrătoare după ce plata a sosit în mod normal. (Acesta va fi decis de acord între noi pentru produse OEM)

Pe timp de transport maritim la nivel mondial poate dura până la 10 - 45 de zile lucrătoare de Post Air Mail , 3-7 zile lucrătoare de Express (EMS,Fedex,DHL,UPS), 3-20 zile lucrătoare de construcții-line (Aramex,Ru-Line), datorită stricte de control personalizat și țări diferite. Cu excepția impactul de vreme,de sărbători,politică și societate situație,etc. Deci, alege cele mai potrivite moduri de transport, atunci când checkout.

Transport maritim nu este cu taxele de import,impozitele și alte taxe,cumpărătorii ar trebui să ia theresponsibility. Vă rugăm să verificați taxe vamale înainte de a cumpăra,în cazul parcelelor fi renunțat și s-a întors.DACĂ este așa, cumpărătorii vor lua toate legate de responsabilitate, deoarece de mai sus aceste probleme.

DACĂ doriți să puneți o supapă de jos pe factura comercială vamale supapa pentru a plăti mai puține taxe vamale,vă rugăm să ne lăsați o Remarcă pe comanda,va vom ajuta să faci cum ți-a cerut. Timpul de livrare pentru referință:

Stoc în China la nivel mondial: A RU în mod normal, se va lua 15-45 de zile, prin scrisoare recomandată, e-Mail de Aer,Max de până la 90 de zile,20-35days de Vilatudor.ro de Transport maritim Pentru NOI,CA,AU,NZ, în mod normal, va dura aproximativ 7-25 zile prin E-Pachete,USPS Să-Europene și țările din Asia va dura aproximativ 15-40 de zile, prin scrisoare recomandată, e-Mail de Aer,5-20zile prin e-Pachete.

Stoc în Rusia pentru Rusia: se va lua 1-15 zile pentru a ajunge pentru zona 1, zona 2, Zona 3, și max 40days pentru Zona 4 (Zonă de la Distanță)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 14cm x 14cm x 4cm (5.51in x 5.51in x 1.57in)
Tip De Unitate mulțime (de 5 Metri/lot)
certificare CE,FCC,RoHS,EMC,LVD,CCC
PCB lățime 10mm
Caracteristică benzi cu led-uri 24v
Punct De Vânzare 2 Cu Slicon Clipuri de Montare și șuruburi pentru fixare
Luminozitate Estompat
Led-Uri Numărul/M 60 led-uri
Rezistent la apa No
Tensiune 12V
Sursa De Alimentare DC
culoare WW CW
Putere IP67 Waterproof
Nume De Brand MJJC
Chip de LED-uri Model SMD5050
Tip De Element Benzi
Chip de LED-uri de Brand Epistar
Ocazie camera de zi
Medie de Viață (ore) 50000 ore
Tip bandă ww cw benzi cu led-uri
Caietul de sarcini (lumina margele / m) 60
Flux Luminos 1000-1200lm/M
Consumul de putere (W/m) 11.52 W/m
Culoare Temperatura(K) 2800-6500K
Numărul De Model cct benzi cu led-uri
Generarea De Energie Comutator
Emițătoare De Culoare Dual Alb Estompat
Punct De Vânzare 1 benzi cu led-uri impermeabil

Produse similare