ABWE 12 AWG 10 Picioare (3 m) Ecartament Silicon Sârmă Flexibilă Irecuperabile Cabluri de Cupru pentru RC Negru+Rosu

24.67lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


ABWE 12 AWG 10 Picioare (3 m) Ecartament Silicon Sârmă Flexibilă Irecuperabile Cabluri de Cupru pentru RC Negru+Rosu

Culoare: Negru+Rosu; de Înaltă calitate din cupru cositorit miez interior, pot menținut sârmă de cupru pentru o lungă perioadă de timp nu se oxida. Silicon piele exterior, moale, rezistent la uzura, rezistent la temperaturi ridicate, suprafața netedă. Material: Conductor - cupru cositorit; Izolator: Silicon; număr de Sârmă: 12AWG lungime Totală: 3meter / 10feet(Fiecare Fir 1.5 m) Numărul de acțiuni / diametru: 680 / 0,08 mm; diametrul Firului: 2.41 mm; Manta diametru exterior: 4.5 mm; Grosimea Izolației: 3.42 mm Culoare: Negru+Rosu; de Înaltă calitate din cupru cositorit miez interior, pot menținut sârmă de cupru pentru o lungă perioadă de timp nu se oxida.

Silicon piele exterior, moale, rezistent la uzura, rezistent la temperaturi ridicate, suprafața netedă.

Material: Conductor - cupru cositorit; Izolator: Silicon; număr de Sârmă: 12AWG

Lungime totală: 3meter / 10feet(Fiecare Fir 1.5 m)

Numărul de acțiuni / diametru: 680 / 0,08 mm; diametrul Firului: 2.41 mm; Manta diametru exterior: 4.5 mm; Grosimea Izolației: 3.42 mm

Conductor de rezistență: 9.8 ohm / o mie de metri

Tensiune nominală: 600V

Tensiunea de încercare: 2000V

Gama de temperatura: -60 ° ~ + 200 °

Diametru exterior toleranță: 0,1 mm

Domeniul de aplicare: se Aplică la toate tipurile de echipamente electrice și electronice, electronică industrială, modelul de aeronave, Masini, nave model, acumulatori, motoare și alte link-uri de izolare.

Pachetul include:

1 x Cabluri de Cupru

Notă:Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. Măsurarea permis de eroare este +/-1-3cm.

Despre Transport

Vom livra produse prin China Post Airmail, la nivel mondial, cu număr de urmărire .de obicei, se poate ajunge la cele mai multe dintre țările în 39-60 zile lucrătoare. Dar timpul de livrare depinde de destinație și de alte fabrici., poate întârziere de până la 60 de zile lucrătoare . ca urmare a localiza vamale bloc sau din alte motive. Vă rugăm să înțelegeți situația în care țara ta nu este o putem controla .desigur, va face tot posibilul pentru a accelera lucrurile în partea noastră. Dacă orice informații de urmărire de imagine a dvs. pachet necesar doar sa ne contactati.

Plata

EMS.DHL, China Post Registru de Aer de e-Mail și așa mai departe este disponibil pentru tine.

Și vă rugăm să asigurați-vă că toate informațiile detaliate pentru tine(nume complet, adresă sau cod ) este corectă.

Culoare nepotrivire

Vă rugăm să înțelegeți că culoarea nepotrivire nu pot fi evitați între imagine și produs real din mai multe motive, cum ar fi lumina în fotografie, diferite ecrane și altele. Vă mulțumesc pentru susținere și să înțeleagă.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru tine, care este la fel de important pentru tine. Contul clasa va crește la fel de bine ca atunci puteți obține mai mult cu discount de cumpărare în viitor pe acest site. Suntem mereu aici pentru tine pentru a rezolva orice probleme. Vă mulțumesc pentru a înțelege.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 20cm x 7cm (5.91in x 7.87in x 2.76in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.152kg (0.34lb.)
Material Cauciuc
Patru-wheel-Drive Atribute Montaj
Nume De Brand MAGICYOYO
Numărul De Model new sosire
Pentru Un Tip De Vehicul Avioane
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
RC Piese si Acc Principalele Axe

Produse similare