Pictat manual Modern, Pictura in Ulei pe Panza Vaza Arta de Perete Pentru Flori Abstracte Camera de zi de Decorare 4 Buc/set

85.71lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Bine ati venit la galeria mea

Dimensiuni:

4BUC/SET 12x12 = 20cmx60cm-2 buc,30cmx30cm-2 buc 16x16 = 25cmx70cm-2 buc,40cmx40cm-2 buc 20x20 = 30cmx80cm-2 buc,50cmx50cm-2 buc (1 inch = 2,54 cm ) Suplimentare panza de frontieră de 3-4cm de întindere dacă ai nevoie de alte dimensiuni,vă rugăm să ne contactați mediu: Pictate manual pe Panza, Detalii: 100% Pictate manual, Pictura in Ulei Pe Panza. Întins: Nu există un cadru de lemn. nu se întindă. Nu gata să stea de Servicii Personalizate:

Da, puteți personaliza fotografiile cumpărător vrea să facă afaceri en-gros pe picturi, contactati-ne Acum! Din cauza politicii de limita, ne-am mai pictat de mana galerie pentru tine de a alege

sper sa pot fericită de a face afaceri cu noi,atunci când ați primit,dacă totul este ok, sper sa pot face un feedback bun ,și sper să facă mai multe afaceri cinstit,thx~! TRANSPORT, MANIPULARE și INFORMAȚII de PLATĂ Costul de Transport maritim

Coletul va fi livrat în termen de

1-3 lucru daysupon primirea de plată, prin intermediul Internaționale Inregistrati Poștale Poșta, perioada de livrare jurul 7-19 zile lucrătoare.

Pentru Stretching Servicii

De obicei ne oferi tabloul laminate în interiorul unui tub special.

deși, putem întinde pictura pentru tine pe o placă de lemn, astfel încât acesta va gata pentru a fi agatate pe perete.

Dacă aveți nevoie să se întindă pe cadru de lemn, trebuie să plătească taxe suplimentare. Vă rugăm să contactați-mă.

Pentru Stretching Servicii

metoda de transport maritim să-și Exprime Service (EMS/DHL/UPS/FedEx), liber de orice taxe suplimentare, 7-12 zi Lucrătoare de la ușă la ușă de livrare.

Politica De Returnare

1.Obiect pierdut: Dacă elementul nu este primit din cauza companie de transport maritim sau vina vânzătorului (Rar se intampla), cumpărătorul va primi rambursare completă (Element de pret + Transport gratuit) sau un înlocuitor asupra cumpărătorului alegerea.

2.Element deteriorat: Dacă un element deteriorat este primit din cauza de motiv de procesul de transport maritim, de vreme, de obicei inspecție etc., cumpărătorul trebuie să contacteze sellerand oferi dovezi de deteriorare (o notă de la transportator care să ateste prejudiciul și fotografii digitale) în termen de 7 zile de la primirea produsului. Vă rugăm să verificați elementul cu atenție înainte de a semna numele tau, asigurați-vă că pentru a respinge articol daca paguba este, evident, la cutie/tub. Cumpărătorul va fi capabil de a obține o rambursare completă (Element de pret + Transport gratuit) sau un înlocuitor numai dacă cumpărătorul urmați instrucțiunile de mai sus. Vânzătorul are dreptul de a păstra elementul deteriorat dacă este în reparabile condiție, sau cumpărătorul poate obține rambursarea parțială dacă cumpărătorul alege să repare element.

3.Schimba Mintea: Dacă doriți să reveniți la pictura pentru orice alt motiv (de exemplu, modificări minte), 20% de re-stocare taxă (se aplică pentru plata integrală, inclusiv taxa de transport) vor fi suportate, de asemenea, element returnat trebuie să fie în stare original și în termen de 7 zile, interval de timp dupa ce a primit.

4.Comanda personalizata: de Obicei, nu acceptam articole returnate pentru comenzi speciale, cum ar fi personalizate în dimensiune, stil, conținut, se întinde și cadru de servicii. Vă rugăm să contactați vânzătorul mai întâi înainte de a pune comanda dvs. dacă aveți mai multe îngrijorare.

5.Comunicarea este cheia: Orice preocupare, o întrebare, o problemă, vă rugăm să contactați vânzătorul în primul rând, și putem găsi o cale de ieșire de comun acord. Dacă cumpărătorul lăsați feedback-ul negativ la vânzător arbitrar, vânzătorul poate refuza să se ocupe de cumpărător mai departe.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Baza De Sprijin Panza
Forma dreptunghi
Modul cadru Neînrămate
Subiecte Flori
Țara/Regiunea de Fabricație
Tip
Stil Modern
Mediu Ulei
Dimensiune (Inch) 12x12, 16x16, 20x20
Cadru No
Tip/ Mass-Media
Technics Pictate Manual
Numărul De Model flori
Material Panza
original No
Nume De Brand ZQTLYY
Reproducerea Camera

Produse similare