Fouriers Aliaj cu Cartușe de CO2 Muntele de Cușcă de Sticlă de Ciclism MTB Biciclete Rutier Sticla de Apa de CO2 Titularul Bracket

83.53lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Produts descriere:

Include: 1buc co2 muntele,compatibil pentru șosea sau MTB bicicleta.

Material: Design Ușor Aluminiu

Deține până la 2 butelii CO2

Se montează pe sticlă se montează

Poate fi montat în plus față de cușcă de sticlă

Pentru filetate cartușe de CO2

LIVRARE :

Comenzile procesate IMEDIAT de plată, de verificare.

Am doar nava a confirmat ordinul de plată sau adresa. Adresa dvs. de plată TREBUIE să se potrivească pentru ai adresa de livrare, dacă nu ,vă rugăm să ne contactați în primul rând.

SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sărbătorilor și a sezonului de VÂRF.

Dacă nu ați primit pachete înainte de protectie s-a încheiat, vă rugăm să ne contactați în primul rând. Vom extinde protecția în timp ,adn urmări transportul și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil. Scopul nostru este satisfactia clientului!

Restituire/ Rambursare:

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM PROBLEMĂ de RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.

Dacă produselor este nici o problemă, și nu e vina noastră, ar trebui să plătească pentru taxa de returnare .

Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv pentru întoarcere, și ID-ul comenzii.

Vom rambursare completă atunci când vom ajunge la produs în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

FEEDBACK-ul:

Feedback-ul dvs. bine și cinci stele va fi apreciat .ȘI vom lăsat o FRUMOASĂ feedback-ul imediat după ce ați confirma.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul BUN este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback-ul negativ, astfel încât să putem comunica cu probleme și de a lucra afară. Satisface nevoile dvs. este primul nostru obiectiv.

Vă mulțumesc !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
culoare Negru
Numărul De Model adp-omv-011
Greutate (g) Mai puțin decât 75g
Nume De Brand FOURIERS

Produse similare