CACOY Supradimensionate 39.4"x15.7" Piele Artificiala Birou Pad-Non-Alunecare Netedă Mouse Pad Mat pentru Birou,Acasă,la Școală,Jocuri de noroc și de Lucru

108.96lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


CACOY Supradimensionate 39.4"x15.7" Piele Artificiala Birou Pad - Non-Alunecare Netedă Mouse Pad Birou Pereche de Protecție Mat pentru Birou, Acasă, la Școală ,Jocuri de noroc, Lucru - Maro Inchis

Culoare: Maro Inchis

Element de mare Dimensiune de 39,4" L x 15.7" W / 100x40cm

Birou extins Pad & Mouse Pad îmbunătățește orice birou si este perfect pentru a folosi ca un birou sau scris de suprafață, precum și locuințe de tastatură și mouse-ul. Dispunând de un elegant PU piele artificiala de suprafata, Birou Pad & Mouse Pad-ul este un mare ideal pentru orice spațiu de lucru modern sau acasă.

Plat Și Suprafață Netedă

Făcut de ambele părți PU piele artificiala, optimizat pentru mișcare rapidă, menținând în același timp o viteză excelentă și de control în timpul de joc și de lucru, păstrați desktop protejate și pentru a preveni crampe mână.

Design Premium

Elegant PU piele artificiala de design, cu marginile cusute face mouse pad mult mai durabil.

Impermeabil Si Lavabil

Aceasta saltea este facut de Apă-dovada PU piele artificiala. Suprafață plană protejează birou de la zgârieturi și pete. Ușor de curățat.

Pachetul Inclus

1x CACOY foarte Mare PU Piele Artificiala Mouse Pad (1000x400x2mm)

NOTĂ:

(1) Acest pad este facut din PU piele artificiala de piele, așa că poate apărea un miros, doar pune-l pe ventilat pentru ceva timp, atunci când îl primiți.

(2) Când este rulat și ambalate într-un sac de catifea, dacă veți găsi că nu plat sau colțuri răsuci până când primul a utiliza, vă rugăm să pune-l plat pe de altă parte, deoarece acest pad este reversibilă design (ambele părți folosesc).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.55kg (1.21lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 10cm x 10cm (15.75in x 3.94in x 3.94in)
culoare maro inchis
Nume De Brand CACOY
Produse De Stare Stoc
Dimensiune L
Pachet Da
Material piele

Produse similare