Upgrade 8.0 Mini 2.5" HID Bixenon Proiector Lentile Lentile Faruri LHD RHD W/WO Arma Gatling Capace de Argint Negru H1 H4 H7

113.32lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


Acest kit este upgrade 8.0 Proiector Lentilă. Compara cu standard de 2.5" H1 proiector lentilă, upgrade-ul 8.0 unul este mai larg cu gama de lumină, mai multă concentrare hot spot, si mai puternice lumini de ieșire.

Caietul De Sarcini: Proiector Lentilă: Upgrade 8.0 H1

Proiector lentilă dimensiuni: 2.5 Inch

Suport obiectiv: a Face de înaltă temp nailon / fibra de sticla compozit pentru a rezista pana la 220 grade celsius (438 F).

Electromagnetice: Acest 8.0 Versiune a folosi o mare (puternic) magnetic al solenoidului, care va trage fascicul de mare a obturatorului tot drumul pentru a permite mai multă lumină de ieșire atunci când pe grinzi mari. Cu cea mai mare electromagnetică am proiectat o mai mare fascicul, care va ilumina în continuare pe drum.

Lentile de Materiale: Sticla, nu din plastic. Cu durată de viață lungă și de înaltă de transmisie.

Reflector material: Metal. Poate rezista la 300 grade.

Material de acoperire: Plastic Rezistent la Temperaturi Ridicate

Cut-off fascicul opțiuni: LHD/RHD

LHD-Stânga-hand-drive, volan pe stanga, masina in Rusia, SUA...etc.

RHD-Dreapta-hand-drive, volan pe dreapta, masina din marea BRITANIE, Japonia, etc.

Montarea: se Potriveste pentru H4, H7 Far. Pentru alte faruri tip, acest kit va potrivi, de asemenea,.

Proiector necesare tip bec: H1 xenon

Element Descriere:

Stare: 100% de Brand Nou, nu a fost niciodată utilizat sau instalat.

Caracteristică: Bi-xenon proiectoare obiectiv , oferim atât de mare de lumini și lumini scăzut funcție.

Clar Linia de separare, nu orbi șoferii care vin din direcția opusă.

Montarea: foarte usor de instalat, se potrivește pentru cele mai multe masini/motociclete perfect. Pachetul include:

2 x 2.5 inch, 8.0 Bi-xenon proiector lentilă

2 x rezistente la temperaturi Ridicate Proiector Capace( dacă alegeți cu capace)

Instalare masina de spalat & a inelelor de blocare

1. Vă rugăm să verificați în mod clar o imagine, descriere și rețineți că, din cauza influenței de rezoluția monitorului și mediu, imaginea color poate fi putin diferit de obiect material. 2. Pentru a accelera comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne anunțați solicitarea de detaliu, cum ar fi temp de culoare, tip bec etc, și lăsați-ne detalii de contact numele, adresa, numărul de telefon/numărul de telefon, codul poștal. 3. Te rog, lasă-mă să știu dacă aveți nevoie de noi pentru a scrie o valoare mai mică în comerciale invioce. Dar acest preț mai mic nu indică prețul total plătit sau de valoarea de piață a produs și nu se pot aplica unele țări cu diferite reguli tarifare. 4. Vă rugăm să păstrați toate etichetele produselor inițial ca intretinere certificat. 5. Producția de balast este de mare votage linie, vă rugăm să nu-l taie pentru rejoint, nu e sigur și nu poate obține întreținere.

1. Produsele comandate vor fi în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat. 2. Pachetul va fi marcat cu "Cadou" sau "Proba" pentru ușor de vămuire. 3. Putem livra prin China Post, HK Post, EMS, DHL, FEDEX, TNT, în calitate de client numit sau ca pe noastre comerciale. Timp de transport maritim pentru referință: UPS și DHL: 4-8 zile lucratoare (depinde de țară livrate) EMS: 10-20 zile lucrătoare (depinde de țară livrate) China Post: 10-40 zile de lucru 4. Dacă nu poți primi bunuri în 30 de zile după efectuarea plății facut, pls să ne anunțați în timp util, și vom încerca să ajute. 1. Toate produsele sunt testate inainte de livrare pentru a asigura cumpărătorului de a primi de bună calitate și dreptul de bunuri. 2. Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală. Mărfurile care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil. Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare. La primirea elemente, va vom returna imediat.

1. Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție. Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru primul an. 2. Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.(În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.). Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresa de returnare, și scrie "cadou" pe detalii livrare foaie. Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 15cm (7.87in x 3.94in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.99kg (2.18lb.)
Numele Modelului 2.5 8.0
Nume De Brand BRITUNE
Tip De Element Obiectiv
Bec Dimensiune h1 xenon
Dimensiune 2.5''
Utilizare Retrofit
Montarea toate faruri cu suficient spațiu
Fascicul De Model Ridicat Scăzut Lumini
putere 35W
Utilizarea în far
Tensiune 12V
Tip lentile pentru faruri
speciale Bi-xenon Lumini

Produse similare