2017 pantofi de panza pentru Copii de primavara toamna fete diamant printesa pantofi pentru copii pantofi casual elevii de moda părinte-copil pantofi

102.91lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Diamantul este foarte Puternic și durabil în partea de sus de pantofi din cauza ne-am consolidat-o de multe ori, ne va livra diamant și lipici stick împreună cu pantofi de la tine, dacă vă faceți griji despre diamond cad. Stimați clienți, pentru că dimensiunea a definiție diferită de la țară la județ, vă rugăm să ia în considerare nu numai în dimensiuni,dar a datelor de măsurare. (Unitate:cm 1 Inch=2,54 cm). Vă rugăm să fie remarcat faptul că NE-a DIMENSIUNE pe pantof eticheta a fost în mod greșit tipărite, pentru unele modele, dimensiunea este incorectă. Vă rugăm să ignorați NOI Dimensiuni pe limba de pantofi eticheta. Trimitem pantofi potrivit Eur/Spinali Dimensiune.

Noi nu suntem responsabili pentru orice litigiu despre NOI dimensiuni defference între pantofi și dimensiunea diagramă.Vă mulțumim pentru înțelegere. Atenție: 1.Dacă nu-ți place mărimea și ordinea greșită dimensiuni, stil sau calitate atunci când obține bunuri, putem accepta changement dar taxele de transport la și de va fi plătit de către cumpărător. ort poti returna pantofi de la noi. Putem returna banii cu excepția taxa de transport maritim din China la destinație (pe care le-au plătit China post sau alte express) .

2.Acestea sunt toate elementele reale din poza, dar din cauza de fotografiere lumină și probleme de afișare, poate culoarea de la model la model au un pic diferit de elemente reale, sper că puteți înțelege, multumesc.

3.Toate pantofi va fi shiped fără cutie de ambalare, noi va pack-le foarte bine de saci cu bule !!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 20cm x 8cm (5.91in x 7.87in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate Pereche
Intervalul De Vârstă 11T,12T,10T,13T,7T,>14T,14T,9T,5T,4T,6T,8T,3T
Branț Material Latex
Gen Fete
Nume De Brand BEEDPAN
Materiale De Captuseala Panza
Material De Sus Panza
Material De Talpa Cauciuc
Tip De Element pantofi casual
Tip De Închidere Slip-On
Caracteristică Respirabil
Model Tip Florale
Numele Departamentului Copii
Sezon primăvara și vara
Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Dimensiunea Pantof 1, 2, 3, 3.5, 4.5, 7, 8, 8.5, 9.5, 10, 11, 12, 12.5, 13.5

Produse similare