60Pcs/Cutie 6 In 1 Conector de Terminale Izolare Completă de Mijloc Comun / Rece, Sârmă de Cupru / Terminale / Conducta de legătură

24.30lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


60Pcs/Cutie 6 in 1 Conector de Terminale Izolare Completă de Mijloc Comun / Rece, Sârmă de Cupru / Terminale / Conductei de legătură Caracteristici Produs: Izolare Completă BV1.25 X10PCS / BV2.0 X10PCS / BV5.5 X10PCS / BNYTF1 *10BUC / BNYTF2 *10BUC /BNYTF5 *10BUC Pachet:cutie de Plastic Produs Parametru:

Detalii Produs:

Conditii de utilizare: Transport de Plată acceptăm Alipay, T/T, Western Union și de plăți Visa. Cu excepția Alipay, transforma taxa este de partea clientului. Vă rugăm să acorde o comanda în termen de 3 zile, și vom aranja de expediere 1-2 zile. După Serviciu, atunci Când primiți elemente, dacă există probleme cu privire la aceasta, aveți nevoie să ne contactați la prima dată și ne oferă suficiente dovezi. Dacă e s-a dovedit a fi rupt sau operație greșită, vom livra cele mai noi articole la tine cât mai curând posibil. Feedback-ul satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 19cm x 11cm x 7cm (7.48in x 4.33in x 2.76in)
Greutate Pachet 0.14kg (0.31lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip Sertizare Terminale
Nume De Brand ELECALL
Numărul De Model B-60

Produse similare