Portabil 45CM Rotund Flash Difuzor Universal Pliat Inel Magnetic Flash Diffuser Softbox pentru Macro Fotografie Portret

48.08lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere:

Caracteristică:

1. Inel Perfect Flash Diffuser pentru Pantofi Muntele Flash

Nu este nevoie de cablu suplimentar, suportul sau sursa de alimentare. Pur și simplu de montare pe camera. Soluția perfectă pentru portret, de produs si fotografie macro în studio sau pe drum.

2. Umbre de iluminare

De dimensiuni mari oferă o foarte chiar și lumina moale. Nu există hotspot-uri sau zone întunecate pe suprafața frontală. Difuzorul împreună cu dumneavoastră speedlight sunt perfect de moale și rotund sursă de lumină.

3. Convenabil pentru conservarea

Un mod deosebit de simplu mecanism de pliere și un perfect chiar și circulare iluminare. Pur și simplu pop ring pentru a configura, și ori departe de a lua în jos pentru o utilizare ușoară în studio sau in locatie.

Caietul de sarcini:

Diametru maxim: 45cm/ 17.71 în

Diametru interior: 7cm/ 2.75 în

Diametru exterior: 19 cm/ 7.48 în

Inaltime: 17cm/ 6.7 Incluse în:

1 X 45cm Inel Speedlight Softbox

1 X Geantă De Transport

12353 Atât Mai Mult Va Place

Plata:

Stimați clienți ,Vom accepta Alipay și alte Escrow.În prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar.

Aflați cum de a plăti cu cardul de credit, .

Aflați cum de a plăti prin Transfer Bancar,

Aflați cum de a plăti cu Western Union ® , .

Aflați cum de a plăti cu alte moduri,.

Shippment:

De obicei,comanda va fi trimis în termen de 3 zile lucrătoare.Implicit urmărirea expediere este Airmail(20-35days), dacă aveți nevoie de modalități mai rapide, altele, cum ar fi EMS/DHL/TNT/Fedex etc. sunt disponibile, dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Despre livrare termenul de livrare.Cele mai UE și SUA, țări vor ajunge într-35days, de asemenea, unele țări vor dura mai mult timp(până la 60 zile), cum ar fi Rusia și Brazilia. Deci, dacă nu puteți primi comanda la timp, vă rugăm să ne contactați în primul rând(nu deschide disputa impetuos). Dacă comanda tot nu ajunge în 75days(Brazilia 90days), va vom returna.

Politica De Retur:

Noi sprijinim 1 luna gratuit de înlocuire în cazul în care elementele sunt rupte unartificially (nevoie de dovezi).și 6 luni gratuit reparatia(aveți nevoie pentru a plăti taxa de transport maritim),și 12 luni platit reparatia(de asemenea, trebuie să plătească taxa de transport).

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar un minut. Vă mulțumesc! Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ și feedback-ul neutru. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface. Vă mulțumesc foarte mult!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.28kg (0.62lb.)
Tip De Unitate bucata
Compatibil Marca CANON
Material Pânză
Interfață Alte
Nume De Brand CHENJ
Model pliabil flash diffuser

Produse similare