Barbati Carouri Verificat Oxford Cămașă Buton-jos cu Piept de Buzunar Smart Casual Clasic Contrast Slim fit Long Sleeve Dress Shirt

52.44lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Atenție Sfaturi : 1.dacă nu se poate înțelege dimensiunea descriere sau sunteți în îndoială cu privire dimensiune , vă Rugăm să contactați cu noi . ai, de asemenea, se poate remarca înălțimea ,greutatea și alte măsurători, în ordine, de e.g 180 cm /80 kg sau 5'11"/175lb. 2.În mod normal, tricou dimensiune ar trebui să fie mai mare decât dimensiunea corpului. puteți verifica de obicei cămașă. dacă corpul tău piept este de 100cm, vă sugerăm să alegeți tricoul cu 104cm sau 108cm.

Plata

1)Vilatudor.ro acceptă Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Echilibru, QIWI, Boleto, bancontact, iDeal, Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) și Vilatudor.ro Buzunar.

2)atunci Când efectuați o plată cu Boleto (disponibil în Brazilia numai), de obicei Ebanx sau banca convertește tranzacție pentru tine.

3)Dacă ați primit o notificare de eroare de pe pagina de verificare, vă rugăm să verificați informațiile dvs. de card și să încerce să plătească din nou. Dacă acest lucru nu funcționează, puteți încerca să utilizați un alt card sau un alt browser de Transport maritim 1)atunci Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 2-5 zile după ce plata dvs. este complet verificat. 2)nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale (în special pentru china aer mailpost) din cauza diferenței în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. 3) În scopul de a asigura că primiți elementele cu nivel scăzut de Vămuire Taxa, vom declara elemente ca un "CADOU" cu o valoare mai mică. Culori Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil . Feedback-ul 1), Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Noi va oferim preturi competitive si servicii mai bune de tot. 2)Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de o zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 32cm x 22cm x 7cm (12.60in x 8.66in x 2.76in)
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Închidere Singur Pieptul
Maneca Stil Regulat
Material Fibre De Poliester,Bumbac
Lungime maneca(cm) Plin
Guler Piața Guler
Tesatura 60% Bumbac, 40% Fibre De Poliester
Stil Smart Casual
Tricouri De Tip Rochie Camasi
Nume De Brand mengquan
Tip De Element Tricouri
Pentru dimensiunea Dimensiunea asia
Dimensiune S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Numărul De Model 1006-26
Model Tip Carouri
Tesatura Tip Oxford
Gen Bărbați

Produse similare