165 cm lățime livrare Gratuita Ieftine și de reducere 100T 250M poliester ecran de mătase imprimare cu ochiuri de 1 metru

32.78lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


100T 250M poliester ecran de mătase imprimare ochiuri (165 cm lățime, de culoare albă)

Materialul este folosit ca suporter de o cerneală-blocarea stencil. Poliester-a înlocuit tradiționale de mătase ca materialul de alegere în rândul ecran imprimante peste tot în lume din cauza rezistenței la tracțiune, elastic de memorie și rezistență la substanțe chimice, abraziune căldură și de umiditate. Poliester este țesut din fire, care este extrudat de încălzit poliester într-un singur fir. Extrudat fir este tors de la un precisă diametru.

Caracteristici

Realizate din poliester cu înaltă tensiune de prag și punctul de rupere

Rezista la substante chimice, abraziune, caldura si umiditate

Mai puțin pierderea de tensiune în timpul stretching proces

Înregistrare îmbunătățită datorită stabil de tensiune tesatura

Diferența între galben și alb, ecran de mătase tesatura

Galben sau portocaliu plasă tinde să elimina parazitul lumini care pot reduce gravură rezoluție. Este deosebit de util pe țesături cu un număr mare de plasă (de la 120 fire/cm și mai mult), când gravura proiectate imagini sau pentru linii foarte fine.

Acesta îmbunătățește performanța de lumina de neon expunerea de unități, ca o sursă de lumină indirectă, cum ar fi neon, tinde să producă o mulțime de parazit lumina.

Potrivit experienței noastre, galben ochiurilor de plasă nu conta prea mult pe o 100/cm, fire sau mai puțin material. Este de remarcat faptul că, cu un galben ochiurilor de plasă trebuie să proporțional crește timpul de expunere, ca această plasă absoarbe lumina.

Despre Ecran Numărul Ochiurilor De Plasă:

Numărul ochiurilor de plasă este numărul de fire de pe ecran ochiurilor de plasă într-un anumit inch sau cm, iar la capete de acuzare diferite produc rezultate diferite, în același timp, soiurile de capete de acuzare permite imprimante pentru a controla factori, cum ar fi cerneala depus și Moire structurare. Ecran tesatura vin într-o mare varietate de plasă de capete de acuzare. Scaderea ochiurilor contează înseamnă că fibrele de plasă sunt distanțate mai departe în afară, care să permită mai multă cerneală pentru a trece prin. Mai mare plasă de capete de acuzare de valori mai mici cantități de cerneală și sunt, în general, mai bine pentru detalii fine și linii de muncă. Scaderea ochiurilor capete de acuzare are fire mai groase decât mai mare plasă contează și poate suporta mult mai întinde presiune, fără riscul de ecran de extragere. Mai mic de ochiuri sunt utilizate în principal pentru simplu loc de munca culoare, mai ales în cazul în care mai grele de acoperire este necesar ,cum ar fi lumina de cerneală pe o cămașă de culoare închisă. mai mare plasă de capete de acuzare sunt folosite pentru tipar semiton sau detaliate linie de lucru în cazul în care rezoluția este important. Ecran ochiurilor de plasă este disponibil în alb sau vopsit în plasă (de obicei galben). Vopsit plasă de reduceri de personal în sumă de difuzie a luminii în procesul de expunere care conduce la o mai clară de imprimare. Pentru scaderea ochiurilor contează în jurul valorii de 110 nu într-adevăr face o diferență în cazul în care culoarea este alb sau vopsit.

Sfaturi despre tesatura pentru a îmbunătăți ecran de imprimare de calitate regula de degetul mare cu ecrane și ochiuri este că pe cât sunt, cu atât mai bine calitatea de ieșire. Beneficiile unei strânse plasă includ o scădere a probabilității de plasă în mișcare de înregistrare în timpul imprimării și șanse mai mici de o culoare sângerare în alta.

Strâns ecrane, de asemenea, oferă o rezistență mai scăzută atunci când trage cu racleta, astfel, reducerea forței de muncă și reducerea cerneală curat.

O strânse de plasă, de asemenea, depozite de cerneală uniform pe substrat. O plasă moale poate avea depozite de cerneală spre margini, astfel, imprimarea cu mai multă cerneală în centru și mai puțin spre colțuri. Inegală depozit de cerneală rezultate în redus de imprimare de calitate.

Elemente incluse: 1 metru de 250M (100T) Ecran ochiurilor de Plasă (nava de culoare albă în mod implicit)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Metru
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Numărul De Model 165 cm
Tip Ieftine și de reducere

Produse similare