Motocicleta Plăcuțele de Frână Față și Spate Pentru HARLEY FLHTCU 1450 Electra Glide Ultra Classic 1999 FLHT Electra Glide 1995-1998

188.62lei

Adauga la lista dorintelor

Motocicleta Frâne

Descriere produs


BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL MEU

Compatibilitate:HARLEY-DAVIDSON

FLHR 1340 Electra Glide Road King 1994 1998

FLHS 1340 Electra Glide Sport 1990 1999

FLHT 1340 Electra Glide 1995 1998

FLHR 1450 Rege Drum 1999 1999

FLHRC 1450 Road King Classic 1999 1999

FLHT 1450 Electra Glide 1999 1999

FLHTCU 1450 Electra Glide Ultra Classic 1999 1999

Este noua ta sursa pentru Motociclete si ATV-uri piese și accesorii. Mii de produse la pretul dreptate, Dacă nu le vedea în nostru Vilatudor.ro Magazin , vă rugăm să ne contactați. Suntem adăugarea de noi lucruri de zi cu zi și ne putem bate cu orice preț!!

Acest Semi Metalice sunt realizate din cupru, aluminiu, staniu, grafit și alte elemente metalice care sunt mai bune decât alte tampoane organice, oferind excepțională Putere de Oprire și durată de viață Mai lungă. Perfect în toate condițiile de echitatie: umed, uscat, cald sau rece. Excelent tampoane la un preț affortable. Cea mai populara alegere. De Brand Nou De Înaltă Calitate, Semi Metalice Plăcuțe De Frână . Excepțională Putere De Oprire. Oferă neegalat pedala simt.Depășește Specificațiile OEM. Quiter decât alte tampoane. Scăzut De Praf.Ideal pentru călăreți rapid. Proiectat pentru aplicații de vreme & stabilitate la Temperaturi Ridicate. Recuperarea rapidă a forței de Frânare în timpul umed. Azbest și nichel Gratuit. Ușor de instalat.

Ușor De Instalare. Direct OEM montarea

Pachet: 1 Set x Plăcuțe de Frână (Ca in imagine)

Ne-am vinde, de asemenea, alte Plăcuțe de Frână, vă Rugăm să ne spuneți dumneavoastră model de bicicletă și ani, multumesc! Dacă nu sunteți sigur care tampoane pentru a cumpăra, Doar sa ne contactati.

Plăcuțele de frână și discuri sunt critice pentru siguranța și ar trebui să fie inspectate în mod regulat. Semne plăcuțele de frână trebuie înlocuite includ: Vibrații Slefuire Guițat performanță Slabă

Cumpărătorul Lectură

Livrare:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente termen de 45 de zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Odată ce ați lăsa feedback-ul pozitiv, sistemul nostru vă va oferi feedback-ul pozitiv în aceeași zi.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ și feedback-ul neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Toate ȘTIRILE vor fi răspuns în termen de 24 de ore (liber în week-end).

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună(cu excepția Componente Electrice). Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau schimba-le URGENT

Ne sunt situate în Guangzhou, care în apropiere de Hong Kong cu cel mai convenabil de transport accesul aerului expres și ocean transport din lume. Toate piesele noastre sunt conforme cu standardele internaționale de calitate și sunt foarte apreciate într-o varietate de diferite piețe în întreaga lume.

Dacă sunteți interesat în oricare dintre produsele noastre sau ar dori să discute o ordine particularizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare la formarea relațiilor de afaceri de succes cu noi clienti din întreaga lume, în viitorul apropiat,Și dacă ordinea în cantități mari, vă rugăm să contactați cu noi. En-gros este binevenit. Cantitate Mare, Pret Mai Bun.

Multumesc

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 20cm x 9cm x 3cm (7.87in x 3.54in x 1.18in)
Tip De Material cupru, aluminiu, staniu, grafit
Nume De Brand DTRAD
Articol Diametru 6cm
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Înălțime Element 0.721cm
Tip De Element Discuri De Frână
Caracteristici Speciale Plăcuțe de frână
Element De Lungime 3.99cm
Lățime Produs 5.78cm
Articol Greutate 1kg

Produse similare