Copii Și Adulți de Fotbal Shin Garda cu Bandă Reglabilă Protecție Picior Shin Tampoane de Fotbal Protectori Shin Paznici de Fotbal Shinguards

18.49lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


începe

end *Transport Sfaturi: Nava în termen de 3-7 zile lucratoare de urmărire informații Promite timpul de livrare Estimat de Imbatranire din principalele țări: *Despre Postul: Numele : Copii Și Adulți de Fotbal Shin Garda cu Banda Ajustabila Dimensiuni : M (19X10cm) Culoare : 5 culori de Calitate : 100% Original Material: PP+EVA Sezon: Toate anotimpurile Caracteristică: Respirabil, anti-alunecare, anti grevă en-Gros : Fabrica de vânzări directe, sprijin en-gros, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Notă: vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă doriți să personalizat. *Pachetul include: Fotbal Shin Guard*1 pereche Aleatoare mic cadou*1 Pachet cu Sac de OPP *Feedback Sfaturi: Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Cumpărătorul Trebuie Să Citească: 1. Lungă interne de transport este afectată de multe lucruri neașteptate --- pentru a Înregistra Post Mail /Vilatudor.ro de Transport, în cazul în care produsele nu ajung în 60 de zile , ---pentru Ordinare Pachet Mic(mai este transport gratuit),dacă produsele nu ajung la 80-90 de zile , vă Rugăm să ne anunțați pentru a prelungi durata de protecție sau de restituire. 2.Rusia/Ucraina Cumpărător --- Pentru rusia/Ucraina politică , vă rugăm să confirmați numele tău complet, și de a oferi ID-ul de impozitare, atunci când plasați comanda. 3.Culoare --- Ecran si lumina a trage va afecta culoarea produselor, imagini numai pentru referință, obiectul nostru de produse disponibile. 4.Taxe vamale --- Pentru a evita impozitele mari , toate produsele noastre va declara o valoare mai mică decât USD22, cu excepția cantitate mare ordine. 5.Vom fi recunoscători, dacă ne poate da sugestii pentru a îmbunătăți noastre de service și de produse. 6.Atunci când primește,te rog :

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 15cm (11.81in x 11.81in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate Pereche
Numele produsului Adult Fotbal Shin Guard
Numărul De Model JSMD002
sosire Toamna 2016
Gen Bărbați, femei, copii
Locul de Origine China
Dropshipping Da
Materiale PP+EVA
Aplicabile Oameni Adult
Sezon Tot sezonul
En-gros Suport
culoare 5 culori
Material PP+EVA
Dimensiune M

Produse similare