Laser Wireless de Supraveghere Ascunse hunter camera HC300A Digital cu Infraroșu foto capcane de vânătoare camere cu flash Wild camere

246.23lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Laser Wireless de Supraveghere Ascunse hunter camera HC300A Digital cu Infraroșu Foto capcane de vânătoare camere cu flash Wild camere

Aplicații

Acest aparat de fotografiat digital este un produs ideal pentru securitate de locuințe,wirehouse de supraveghere și monitorizare a animalelor sălbatice cu camuflaj, aspectul și de forma frumos.Este convenabil pentru a instala sau fastern,ar putea fi folosit pentru a face fotografii manual și să ducă pe termen lung clipuri video în modul de Testare.

o.Instant camera de supraveghere pentru casa,birou,site-ul de construcție și wirehouse,etc.

b.Declanșată de mișcare cu infraroșu viziune de noapte de supraveghere.

c.Animale de observare și de vânătoare.

Caracteristici Cheie 1.Built-in 2 TFT culoare ecran pentru a vedea fotografiile și clipurile video de pe camera 2.36 buc LED-uri IR pentru flash raza de 20 de metri 3.Fotografii Color din timpul zilei și Negru imagine pe timp de noapte 4.Reglabil PIR senbsitivity:High,Mid,Low-5.Multi-shot imagini:1/3/6/9 6.Cu 8 baterii AA alcaline,cel mai lung timp de așteptare este de până la 6 luni. 7.Cu specificat Timer,camera poate fi programat să worl numai pe durata de timp prestabilite peried în fiecare zi. 8.Ștampila data,ora, temperatura și faza lunii pe fiecare zi 9.De Înregistrare A Sunetului De 10.Întârziere reglabilă între mișcări:1/5/10/30 secunde/minute Specificatii: Senzor de Imagine: 12 Mega Pixeli CMOS color Rezolutie Video: 1080P/15 fps,720P/30fps, VGA/60fps Rezoluție Imagine:4000x3000/12MP FOV: 90 de grade & Unghi de Detecție:100 grad de Afișare TFT Ecran:2";480(RGB)*234DOT; 16.7 M culori Memorie:TF, MAX 32GB PIR Distanta:25Meters Funcționare:Zi/ Noapte de Fotografiere Număr:1-9, programabil Video Lungime:1-60, Interfata programabila:TV out (NTSC); USB; Slot pentru Card TF; 6V DC Extern Certificat:FCC & CE & ROHS dimensiunea Camerei:80mmx145mmx55mm Alimentare o. Baterii AA Alcaline Acest camare poate lucra fie cu 4 sau 8 AA(baterii Alcaline). Pls rețineți că voltade de baterii AA reincarcabile(1.2 V) este insuficientă pentru a porni acest aparat.Bateriile ar trebui să fie introdus după cum este indicat în interiorul carcasei bateriei. b.Panou Solar Pentru a oferi utilizatorilor o experiență mai bună utilizând,inginerii noștri au proiectat acest aparat să fie capabil de a lucra cu cele mai multe standard de 6V litiu build-in panouri solare. c.Adaptor de alimentare Acest aparat foto poate fi, de asemenea, alimentat de la o sursă externă de 6V DC adaptor.Vă recomandăm să scoateți bateriile alcaline atunci când adaptorul de alimentare este utilizat,pentru a evita surc harging.

Imagini Detaliate

Day&Night Vision

Imagine plina de culoare în timpul zilei,imagine Neagră în Noapte

Imagini Cu Efect

Certificari

12languages opțiune:engleză,franceză,germană,italiană,finlandeză,olandeză,portugheză,spaniolă,rusă,suedeză,daneză și poloneză.

Detalii Livrare:

1.Comanda dumneavoastra va fi expediat în termen de 3 zile de la efectuarea plății.Ordinele de sâmbătă,duminică sau de sărbătoare,mărfurile vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare.

2.Internaționale livrarea va dura 10-20zile.Unele moduri de transport va dura mai mult,cum ar fi Olanda Post,EUB și așa mai departe.Vă rugăm să așteptați cu răbdare.

Termen de plata:

Vom accepta Ali-express de plată.Dacă doriți T/T,Western Union sau paypal,vă rog să mă contactați în avans.Voi face PI pentru tine.

Garantie Detalii:

1.Toate produsele noastre au garantat 12 luni.

2.Dacă bunurile sunt defecte în termen de 3 luni,va vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar după ce vom primi un produs defect.

3.Dacă bunurile sunt defecte după 3 luni,va vom trimite un înlocuitor, după ce a primit pe cele sparte.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 17cm x 13cm x 8cm (6.69in x 5.12in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.68kg (1.50lb.)
Nume De Brand UnionCam
Sensibilitate PIR Înaltă,Medie,Scăzută
senzorul de imagine 12 Mega Pixeli CMOS color
Baterie 4XAA sau 8XAA sau panou solar
Numărul De Model HC300A de Bază traseu de vânătoare camera
Fotografiere Numărul 1-9,programabil
Rezoluție Video 1080P/15 fps,720P/30fps,VGA/60fps
Lungimea Video 10-90secondprogrammable
MMS.NR. Telefon 1-4Phone numere
timpul de declanșare 1.1 s
Rezoluție Imagine 4000*3000/12MP
Multi-shot Poze 1,3,6,9

Produse similare