Fete Jachete din Denim Haine de Moda pentru Copii Uza Broderie Copii Drăguț Haine de Primavara Toamna pentru Copii Geaca de blugi 2-9 Ani

79.53lei

Adauga la lista dorintelor

Jachete & Coats

Descriere produs


-Daca comandati mai mult de 2 piese de îmbrăcăminte,un Cadou frumos va veni împreună cu comanda dumneavoastră. Pentru a economisi bani, este o idee bună pentru a obține cupoane în avans. - Dacă sunteți un om de afaceri, nu ezitati sa ne contactati. Pentru a cumpăra în vrac, o mare reducere aștepta mereu pentru tine. Magazinul nostru deține mari promotii neregulat,dacă vă place acest articol, vă rugăm să ,astfel încât să puteți primi o reducere de știri de acest element în prima dată, și nu ratați ocazia de a comanda. Fete Jachete din Denim Haine de Moda pentru Copii Uza Broderie Paiete de Haine pentru Copii Primavara Toamna pentru Copii Geaca de blugi 2-9 Ani Broderie Fluture:

Acolo ar putea fi ușor diferența de culoare,pentru că a telefonului și setările monitorului.

Despre Transport

- Noi, de obicei, nava în termen de șapte zile lucrătoare de la primirea de plată. Noi, de obicei, nava prin China Post Air Mail. Dacă doriți alte expres ca: TNT, FEDEX, DHL, EMS, etc, vă rugăm să ne contactați înainte de licitația.

--Vă rugăm să ne lăsați un mesaj pentru a ne informa dimensiunile și culorile pe care doriți, vă vom trimite bunuri de detalii, sau va vom trimite prin întâmplare.

- Vă rugăm să trimiteți completati corect adresa și numărul de telefon și vom fi dispuși să se calculeze costul de transport maritim pentru tine. Amestecat culori și modele sunt atât de binevenite în magazinul nostru. Vom face combinat cu transport maritim pentru tine.

- Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Returnare Și Rambursare

--Cumpărătorul ar trebui să ofere dovezi ale problemei în elemente.

- Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce elemente. Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxa de transport maritim.

--Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la livrare, dacă doresc să schimb defecte sau incorect elementele livrate.

Despre Feeback

- Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să ne lăsați un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, va lua doar 1 minut. Dacă nu sunteți, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback neutru sau negativ ca niciunul dintre ei nu poate rezolva problema. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri. Multumesc .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 2cm (7.87in x 7.87in x 0.79in)
Tip De Element Îmbrăcăminte & Coats
Numărul De Model E001
Stil Casual
Sezon Primavara Toamna
Copilul NE-a Dimensiune 5T, 6T, 7T, 9T, 3T, 4T
Tesatura Tip Postav
Lungime maneca(cm) Plin
Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
densitatea Densitate medie
Nume De Brand IMCCE
Îmbrăcăminte Lungime Scurt
numărul 1 buc
Model Tip Print
Numele Departamentului Copii
Guler Guler de Turn-down
Material Bumbac,Acetat De
Gen Fete
Grosime Subțire
Îmbrăcăminte De Tip Jachete

Produse similare