Deep purple satin de Matase set de lenjerie de pat California king size regina full twin quilt carpetă acopere montate foaie de pat cuvertura de pat dublu 5pcs

517.77lei

Adauga la lista dorintelor

Lenjerie de pat

Descriere produs


set de lenjerie de pat,lenjerie de pat,cearsaf de pat,plapuma,lenjerie de pat,lenjerie de pat,set de pat,set de lenjerie de pat queen-size,cuvertură de pat,lenjerie de pat,lenjerie de pat,foi,carpetă acopere stabilit,cearsaf,lenjerie de pat seturi,set de lenjerie de pat de mătase,mătase carpetă acopere,foi de mătase,mătase cuvertură de pat

Fierbinte De Vânzare:

O lenjerie de pat set = 5 BUC = 1 plapuma/husă de pilotă + 1 foaie de plat + 1 cerșaf de pat + 2 fete de perna. ( Fără fular).

Facem Custom-made.

Vă rugăm să alegeți Rotunjite sau foaie Dreptunghiulară:

Facem Custom-made.

Material: 50% mătase de Dud+50% mătase artificială

Dimensiune : camere duble, complet, regina, regele

Twin Dimensiune

( pentru 1.2 m/3 de pat picior )

Plapuma/husă de pilotă: 150x200cm

Plat cearsaf de pat: 180x230cm

sau Montat cearsaf de pat: 120x200cm

Fețe de pernă: 48x74cmx2

Full Size

( pentru 1,5 m/4-5 pat jos )

Plapuma/husă de pilotă: 200x230cm

Plat cearsaf de pat: 245x250cm

sau Montat cearsaf de pat: 150x200cm

Fețe de pernă: 48x74cmx2

Sunt rotunjite foaie și foaie Dreptunghiulară disponibile, vă rugăm să alegeți. Dacă un cumpărător nu alege, ne-ar trimite foaie Dreptunghiulară.

Pretul este pentru 5 buc inclusiv 1 plapuma/pilota capac, 1 apartament cearsaf de pat (rotunjite sau Dreptunghiulare ), 1 cearceaf și 2 fețe de pernă. ( Fără fular).

Daca doriti mai multe fețe de pernă, de 10 $/pereche. Ați putea plasa o comanda, ca de obicei, dar NU plătesc până când vom schimba prețul.

Ar fi apreciat foarte mult dacă ai putea să ne spui dimensiunea de pat, ca patul dimensiune variază în fiecare țară.

Mai multe Culori Disponibile (vă Rugăm să lăsați doar un cuvânt):

Termenii de Serviciu

Transport

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la transporturile internaționale din cauza diferențelor privind obiceiurile de compensare ori în țări individuale care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să fie remarcat faptul că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa shpping tarifele pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi noastre custmers tot ce putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice Rconditions. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Dimensionarea sau se Potrivesc Probleme

Ca dimensiune pentru King-size sau Queen-size variază în fiecare țară, cumpărătorul sunt de așteptat pentru a verifica dacă se potrivește la pat în funcție de dimensiunile furnizate de noi în descriere produs înainte de cumpărare. Dacă găsiți setul nu este potrivit pentru pat sau aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați direct.

Culoare Nepotrivire

Diferențele în culori pot fi cauzate de unele motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitoare, iluminat, fundal, etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

nr.GD-2907

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 3.0kg (6.61lb.)
Dimensiunea Pachetului 22cm x 22cm x 8cm (8.66in x 8.66in x 3.15in)
Tip De Unitate Set
numărul de thread ≥600TC
Densitatea De Tesatura 200 * 200
Tip Cearceaf, Fata De Perna & Plapuma Seturi
Material 100% Matase
Technics Țesute
Dimensiunea Aplicare 1,2 m (4 picioare),1.0 m (3,3 picioare),2.0 m (6.6 metri),1,8 m (6 picioare),1,35 m (4.5 metri),2.2 m (7 picioare),2.8 m (9 picioare),2,5 m (8 picioare),1,5 m (5 picioare)
Utilizarea Acasă
Stil Europa
Greutate 3
Model Tip Solid
Nume De Brand FishStarHerb
Umplere Nici unul
Cantitatea 5 buc
Dimensiune Full, King, Queen, Twin, Super King, 180x200cm, 160x200cm, Double size, 200x120cm, Single size
Model Tipărite
clasa calitate
Tesatura Conta 80
Rezistența Culorii (Clasa A) Standardele Naționale
Numărul De Model cuvertură de mătase

Produse similare