2018 Real, Femeia Patrunde Barbatul Jucarii Sexuale Penis Artificial Realiste Mare Dildo-Uri Pentru Femei Gros Dick Produse Magazin Cyberskin Cauciuc Fals Penis Artificial

72.27lei

Adauga la lista dorintelor

Jucarii Sexuale

Descriere produs


Preț de pornire: $15.25 Preț: $17.90 Preț: $17.90 Preț: $39.56 Preț: $17.40 Preț: $150.80

end

realist penis pentru womem

descriere: Lungime:7.2"(183mm) Inseriabil:5.11"(130mm) Diametru:1.81"(46mm) Greutate:320g NOTĂ:

Secret de ambalare , nimeni Nu știe ce este în pachet , vă rugăm să nu ezitați să cumpere . Секретный упаковка, никто не знает, что находится в пакете, пожалуйста, не стесняйтесь, чтобы купить .

produsul arata:

Secret de ambalare:

Utilizare: 1. Curat cu 75% alcool medical sau se spală cu apă caldă și săpun înainte și după utilizare

2. Este mai bine să utilizați cu prezervativ

3. Numai pentru uz personal 1. Plasarea comenzii: Pls vă rugăm să asigurați-vă că dacă stilul și dimensiunea de produsul nostru satisface cerințele dumneavoastră sau nu? În timp ce-l comanda, va rugam sa verificati adresa este corectă sau nu? 2. Pachet: Pentru a va proteja intimitatea personala, toate elementele vor fi re-ambalate de o cutie de exterior, scris ca "probe" sau "jucării din plastic" nu orice cuvinte sau imagini cu "SEX". 3. Clearance-ul personalizat: în mod Normal, nu este nevoie să plătească taxe de valoare mică mostră. Cu toate acestea, în diferite țări, cu diferite politicile vamale. Prin urmare, noi încă nu se poate 100% promisiune. Vom aprecia dacă ne-ai lăsat să-ți știu cerere specială pentru transport înainte de expediere. 4. Transport: Vom trimite mostre prin China Post air mail ,Vilatudor.ro standard de transport maritim,Aerian rus ..... care va avea 15-32 zile lucrătoare. Dacă aveți îngrijorare despre acest lucru, atunci pls nu ezitați să ne contactați, vom oferi o soluție mai bună pentru satifisy te pe cererea dumneavoastră. 5. Feedback-ul: Ne prețuim fiecare feedback-ul de clienții mei. Vom fi fericiți și de a face mai bine dacă ai pleca bun feedback. Dacă nu există problemă de produse, vă rugăm să ne contactați în primul rând. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. 6. Politica de retur: Avem calitate stricte de testare înainte de expediere. Dacă există o problemă de calitate, poti returna produsul intact în termen de 3 zile de la primirea.

7.Despre noi:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.42kg (0.93lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 8cm (11.81in x 7.87in x 3.15in)
Tip vibratoare pentru femei
Sugestiv Sexual No
Tip De Element Dildo-uri
Dimensiune 183mm
Material Silicon
Caracteristică moale ventuza Puternica
Diametru 4.6 cm
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
culoare carnea
Numărul De Model BLQ-014flesh
Lungime 18.3 cm
Pachet Pachet discret
Nume De Brand dor de dragoste
Articol ventuza penis artificial
Greutate 320g

Produse similare