Din Plastic flexibil, Non-alunecare, pericol de Tăiere Bord de Tăiere Rogojini Cu Alimente Icoane Instrumente de Bucatarie (Set De 4) 15"x 12"

36.25lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


15"x 12" Tăiere Mat Set - Imaginați-vă ajunge în sertar perfect pentru o suprafață de tăiere, de fiecare dată. Super ușor de curățat. Îți vei dori să ai acești ani în urmă.

Cadou și să Împărtășească:- Asigurați-vă familia, prietenii și cei dragi fericit dăruindu-le acest uimitor de 4 Piese Flexibile de Tăiere Mat Set. Acestea sunt de gând să iubesc această tăiere de înaltă calitate set de bord, proiectat pentru moderne gătească.

Valoarea Ta Cea Mai Buna, 4 Bucati Le Face Pe Toate. Real non-stick, Anti-Bacteriene de Suprafață, Nimic nu se Compară! - Nu pret de magazin, veți obține ceea ce ai plăti pentru. De înaltă Calitate Anti-microbiene Material.

Singura tăiere mat set conceput pentru moderne gătească! - Cu toate alergii & preferințele personale de astăzi, având o frumoasă placă de tăiere set cu coduri de culoare este o necesitate. Reduce contaminarea încrucișată w/o a sacrifica calitatea.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.32kg (0.71lb.)
Dimensiunea Pachetului 45cm x 35cm x 2cm (17.72in x 13.78in x 0.79in)
Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Plastic Tip PP
certificare CIQ,CEE,FDA,SGS
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Material Plastic
Nume De Brand Leeseph
Forma dreptunghi
Tip Blocuri De Tocat
Ambalare Pachet Combinație

Produse similare