De Vânzare la cald Nou RF Wireless Mini Remote Control Lumina de curent ALTERNATIV de 220 V 1 CH 1* Receptor+1*Transmițător Lampa 315/433mhz

75.17lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Aplicație: produsele Noastre sunt utilizate pe scară largă în control de la distanță comutator de control de la distanță a pompei de pe și de pe, control de la distanță masina de pe și în afara, control de la distanță cu motor pozitive și negative, control de la distanță priza, LED control de la distanță, control de la distanță audio, control de la distanță electric usa, control de la distanță ușa de garaj de la distanță retractabile ușa, control de la distanță perdele, alarmă gazdă, alarma,control de la distanță motocicleta,control de la distanță masina electrica,control de la distanță MP3,telecomanda lumini, autoturisme control de la distanță, de securitate și alte civile si industriale sprijinirea zone îndepărtate, are avantaje de potrivire simplu, sigur și de încredere pentru modificarea de produse auxiliare. De Vânzare la cald Nou RF Wireless Mini Remote Control Lumina de curent ALTERNATIV de 220 V 1 CH 1* Receptor+1*Transmițător Lampa 315/433mhz

Lista de ambalare:

3x Receptor

1 x Transmițător (Bateria nu include)

Caietul de sarcini:

1.Transmițător

Butoane: 3 Butoane

Tensiune de lucru:DC12V

Frecventa de operare :315/433MHz ( Implicit 315mhz)

Telecomanda Control Distanta: 20-200m Codifica: cod Fix prin lipire sau EV1527 cod

2.Receptor

Tensiune de lucru: AC220V

Canal: 1CH

Decode: cod de Învățare (jog/Non-Închis .inter-blocare/Închidere )

Iesire Curent: 10A

Sensibilitatea receptorului: -105dBm

Temperatura de lucru : -10\\'C - +60\\'C

De ieșire de mod : Moment de Comutare Reglabil Fixat

Dimensiune : 35*32*17mm

De lucru/de ieșire de mod:

Jog/Non-Închis: Apăsați un buton este de Lucru /PE. Slăbiți degetul pe același buton Stop/OFF. Un canal comutator nevoie de una butoane de control de la distanță.

Auto-blocare/Auto-Închidere: Apăsați un singur buton pentru o dată este de lucru/PE. Apăsați același buton din nou se opri/OFF. Un canal comutator nevoie de una butoane de control de la distanță.

Inter-blocare /Închidere : apăsați un buton este de lucru/PE ,apăsați pe alt buton de oprire/OFF . ( un singur canal comutator nevoie de 2 butoane de control de la distanță

Metoda de învățare: Apăsați butonul de învățare 3 secunde, indicatorul luminos se stinge .apoi apăsați orice butoane de control de la distanță pentru transmițător de semnal . aceasta înseamnă studierea cu succes atunci când indicatorul bliț de 3 ori până când indicatorul luminos de pe. Eliminare cod: Apăsați butonul de învățare de aproximativ 8 secunde , indicatorul transforma pe off pe on , înseamnă că informațiile pe care le păstra au fost eliminate cu succes . Vă rog să observați că :

Aici este 3*1CH și 1*3buttons control de la distanță. Puteți alege toate modul de lucru pe care le puteți alege, ai alege mai bine Jogging sau de auto-blocare, astfel încât toate butoanele a fost folosit .

Te rog, spune-ne ce ieșire stat vrei dupa plasarea comenzii, sau le va livra la tine ca default "de Moment (jog)". Acesta poate fi schimbat prin Sudare la fața Locului de Lipire.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 8cm (3.94in x 3.15in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Garanție 1
Numărul De Model SKU7115
Nume De Brand MITI
Caracteristici 220V mini control de la Distanță comutator
certificare CCC
Distanța De La Distanță 20-200m
Tip Comutator Control De La Distanță
culoare 220V 315MHZ, 220V 433MHZ
Tip De Element Switch-uri

Produse similare