Zipsoft Prosoape cu Bandaj Prosop de Plajă cu Steag iute Uscat piscină pentru Adulți, Sport, Drumetii, Camping Duș Fibre pentru Plajă Nou

59.19lei

Adauga la lista dorintelor

Înot

Descriere produs


4917153438592167 Top de Vânzare de dolari SUA 38.89 /bucata US $ 17.20 /bucata US 11.99 dolari /bucata US $ 5.09 /bucata US $ 8.89 /bucata US $ 27.68 /bucata US $ 16.88 /bucata US $ 5.68 /bucata US $ 10.36 /bucata US $ 9.90 /bucata

Zipsoft Prosoape cu Bandaj Prosop de Plajă cu Steag iute Uscat piscină pentru Adulți, Sport, Drumetii, Camping Duș Fibre pentru Plajă Nou

Brand: Zipsoft

Dimensiune: 90*170 cm

pachet: 1 buc prosop microfibra cu bandaj

Acest Super-Compact Microfibra Prosop este realizat din microfibre,este ușor și compact,este o necesitate pentru turiști, excursioniști, turiști, etc. Poate absorbi tone de apă, și de a promova evaporarea rapidă. Doar să cârpă șterge de apă încet și ușor sau Doar nevoie pentru a acoperi , nu înainte și înapoi, și nu va fi un efect bun. Când prima utilizare,vă rugăm să se spele în apă după 10 secunde. Se spală la mașină caldă și separat,cu Tambur scăzut uscat sau aer uscat,Nici balsam,Nici un înălbitor.

Întuneric prosop de baie primele două de curățare a stins ușor,aparține situație normală, nu accepta orice evaluare

INSTRUCȚIUNI DE SPĂLARE:

1.Se spală lovitură de 40 de grade celsius.

2. Nu inalbitor si balsam.

3. Separat țesături și culori, atunci când spălat.

4. Nu de fier.

5. Atârna uscată

De TRANSPORT maritim 1.Ne va livra comanda dvs. în termen de 3 zile de la primirea de plată.Va primi informații de urmărire pachet de îndată ce comanda dvs. este expediat.

2.Timp de livrare:

EMS(international Express Mail Service), de obicei, durează 5-8 zile lucrătoare depinde de țara livrate.

China Post Air Mail:pentru Asia,la Vest de Euro,America de Nord are 9-20 zile lucrătoare,pentru America de Sud,orientul Mijlociu,orientul Euro,Africa durează aproximativ 15-30 de zile lucrătoare.

3. Taxe de Import, impozite și alte obiceiuri legate de taxe nu sunt incluse. Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există).

SERVICIUL CLIENȚI ȘI FEEDBACK-UL

Dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să NE CONTACTAȚI în PRIMUL rând, prin e-mail sau TradeManager. Vom lucra cu tine pentru a rezolva problema.

Ne străduim pentru 5 stele în Feedback-ul. Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați și să ne anunțați ce putem face pentru a face experiența dumneavoastră una mai bună. Satisfactia clientului este prioritatea noastră. Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru clienții care finaliza o tranzacție cu noi. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunt de 5 stele mulțumiți de serviciile noastre.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.31kg (0.68lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 3cm (7.87in x 3.94in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Material Țesătură Microfibră
culoare Cu Dungi Portocalii
Caracteristică cu bandaj
Nume De Brand Zipsoft
Dimensiune 90cm*170cm
Model Tipărite

Produse similare