Foarte Mare Maro Caseta de Bijuterii Vintage, Bijuterii Pandantiv Caz PU Inele Organizator Cercei Display Colier Cabinet de Stocare ZG241

444.05lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nume De Brand : Rowling

Stare : Brand new și de înaltă calitate

Culoare : Maro

Material principal : Deluxe Piele Sintetica+ de Înaltă Calitate garnitură de Catifea + Hard Panou Interior

Dimensiune : aprox. 30×17×33cm / 11.8 x 6.7×13inch (L×W×H)

Detalii :

În top detașabil secțiunea a 2 compartimente, fiecare dimensiune este de 18cm"L x 6.7 cm"W x 3 cm" H, și un compartiment are 3 piele căptușite inel de sloturi.

5 sertare detașabile pentru maxim de bijuterii de stocare. Mai sertarul de jos are un singur compartiment. Dimensiunea acesteia este de 18cm"L x 14.5 cm"W x 6 cm"H. alte 4 sertare au dimensiuni egale. Dimensiunea lor este de 18cm"L x 14.5 cm"W x 2,5 cm"H. Sertar 1 are 20 de dimensiuni egale compartimente; Sertar 2 a 12 dimensiuni egale compartimente; Sertarul 3 are 4 dimensiuni egale compartimente; Sertar 4 are doar un singur compartiment. 2 roti dulapuri, fiecare cu 8 colier de cârlige și 2 bagaje margini.

Greutate neta : cca. 4kg

Greutate brută : aprox.4.5 kg

Pachetul Inclusiv : O bucată de caseta de bijuterii (bijuterii nu sunt incluse)

Siguranța Ambalaj : Groase de carton ondulat ca o cutie-cadou

NOTIFICARE

Tonul de culoare din fotografii ar putea fi ușor diferite de la elemente reale, din cauza efecte de iluminare și monitorizarea variațiilor și etc..

Elementele sunt măsurate manual, așa că ar putea exista 1±3 cm de eroare, vă mulțumim pentru înțelegere.

PLATA:

Vom accepta ESCROW și de Plată PayPal; pls contactati-ma pentru contul de PayPal.

TRANSPORT:

1. Vă rugăm să ne permit 1-2 zile lucrătoare pentru a procesa comanda la plata respingă.

2. Nava în întreaga lume, prin intermediul EMS/ USPS/ USPS/ FEDEX/ DHL/ TNT etc. cu număr de urmărire. Este nevoie de aproximativ 10-30 de zile lucrătoare bazate pe locație diferită.

3. Dacă timpul este urgent, pls lasa-ne adresa și codul poștal, prin e-mail, vom găsi cât mai curând mod expres.

4. Datorită sistemului de motiv, numărul de urmărire nu pot fi urmărite în primele 2 zile, pls fie pacient. Nimic urgent sau nu clar, pls contactati-ne în mod liber prin intermediul comerțului manager.

5. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxele de import și taxe locale taxa, Pls verifica cu obiceiurile locale sau curier inainte de a plasa comanda.

FEEDBACK-ul:

1. 5 Stele feedback-ul pozitiv este foarte apreciat și ne va face același lucru pentru tine.

2. 5 Stele feedback-ul Pozitiv pe "Element după cum este descris", "Comunicare", "Timbre de timp", "Poștale și taxele de manipulare" va fi foarte apreciat.

3. Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu lăsați Feedback Negativ sau Neutru și ne permite posibilitatea de a rezolva problema în mod satisfăcător. Suntem foarte corect și ușor de a face cu! Vă Mulțumesc!

4. Din cauza efecte de iluminare și luminozității și ect., tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real ar putea fi ușor diferite!

RETUR:

1. Va garantam satisfactia dumneavoastra; returnare sunt permise, dar trebuie să fie inițiat de către cumpărător în termen de 14 zile de la livrare pentru rambursare.

2. PENTRU A OBȚINE O RESTITUIRE SAU DE SCHIMB CU ALTE ELEMENTE, ELEMENTELE TREBUIE SĂ FIE RETURNATE ÎN STAREA LOR ORIGINALĂ. EXISTĂ O SKU COD DE BARE AUTOCOLANT PE CUTIE! PLS ASIGURAȚI-VĂ CĂ SKU AUTOCOLANT ESTE ÎNCĂ DISPONIBIL PE EXTERIOR CTN CÂND COLETUL ESTE RETURNAT! SAU DEPOZITUL NU VA ACCEPTA COLETUL ȘI NU PUTEM RAMBURSA!

3. DACĂ EXISTĂ PROBLEME CU ELEMENT, PLS HELP PENTRU A NE TRIMITE FOTOGRAFIILE, ASTFEL ÎNCÂT SĂ PUTEM OFERI SOLUȚIA IMEDIAT!

CONTACTAȚI-NE:

1. Ai nevoie de ajutor cu achiziția dvs.? Suntem încântați să vă susțină! Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail , vom răspunde în termen de 1-2 zile lucrătoare. Avem grija de fiecare detaliu face cumpărături plăcută!

2. Biroul Ore: luni - vineri 9:30 am CT-09:30 pm CT

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 4.5kg (9.92lb.)
Dimensiunea Pachetului 32cm x 20cm x 35cm (12.60in x 7.87in x 13.78in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model ZG241BROWN
Înălțime Element 33cm
Tip De Element Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip Realizarea Cazuri
Articol Greutate 4000g
Caracteristicile Produsului Mare Maro Cutie De Bijuterii
Element De Lungime 30cm
Lățime Produs 17cm
Material piele

Produse similare