2017 Pijamale pentru Femei Lenjerie Erotica Hot Nou de Înaltă calitate Ochiuri Elastic Strâns Sexy Europene Și Americane de Comerț Vânzarea de Lenjerie

49.82lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Include: Fusta, T pantaloni

1. Plata: acceptam Alipay \\\\\\\\ u0026 Western union, Transfer Bancar și alte metode de plată. 2 . Federația rusă Statele Unite ale americii pot sprijini transport gratuit de ePacket mai Repede sosirea 1. Am expediat în întreaga Lume, unele ării poate transport gratuit prin china post air mail, cu excepția APO / FPO. 2. Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 1 la 3 zile lucrătoare. 3. dacă coletul nu ajunge în 60 zile (Federația rusă 90days) , oferim rambursare completă.deci, vă rog, nu deschide disputa înainte de această dată. 4. dacă coletul nu ajunge.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude în weekend, de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Orice Întrebări, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne. Vom răspunde în termen de 24 de Ore (cu Excepția Sărbătorilor \\\\\\\\ u0026 week-end).

Dacă satisface cu productia noastra \\\\\\\\ u0026 servicii, vă Rugăm să furnizați feedback pozitiv în timp și 5 Stele rating pentru noi . Niciodată nu se Grăbesc să părăsească feedback negativ sau Neutru înainte de a ne contacta. Vom face tot posibilul pentru a rezolva toate problemele pentru a satisfactia dumneavoastra. A crea valoare, schimbul de bucurie! Bine ati venit La magazinul Meu !!!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiune M, XL, XXL
Dacă stocul Is
Tesatura Tip Dantela
Numărul De Model 2736
Gen Femei
Tip De Element Baby Dolls
Decor Dantela
Aplicabile gen femeie
Utilizare Specială Îmbrăcăminte Exotic
Inventar De Tip Întreaga singur
Model Tip Solid
Material Poliester,Spandex
detalii de design Dantela
Stil fusta
Categorie de aprovizionare la fața locului

Produse similare