RC Monitor FPV NU albastru 7" LCD Color 1024x600 Ecran de 7 inch Soare capota pentru RC Multicopter Quadcopter Stație de la Sol QAV250

151.52lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


RC Monitor FPV NU albastru 7" LCD Color 1024x600 Ecran de 7 inch Soare capota pentru RC Multicopter Quadcopter Stație de la Sol QAV250

Nu albastru srceen când pierde semnal, Dacă sunteți în căutarea pentru idealul monitor LCD pentru FPV stație de la sol sau orice altă formă de antenă videografie, monitorul este cea mai buna alegere! Conceput special pentru FPV utilizare și condițiile în aer liber, un ecran pliabil giulgiul este inclus pentru o vizualizare optimă. Acest monitor are o imagine strălucitoare, care este complet ajustabil, si o larga gama de tensiune de alimentare (DC 8~24V). Caracteristici: • 7.0 inch TFT LCD Display • Ideal pentru utilizarea cu FPV • 1024 x 600 Afișaj de Înaltă Rezoluție • Iluminare LED • 16:9 Raport de Afișare • 15ms Timp de Răspuns • 500:1 Raport de Contrast • Lățime 8~24V DC Tensiune de Intrare Gama Specificatii: Dimensiune Panou: 7.0 inch Tip Panel: TFT LCD Rezolutie: 1024x600 Iluminare din spate: LED-uri Orizontale Gama de Frecvență: 30~60kHz Domeniul Gama de Frecventa: 50~75Hz Dot Pitch: 0.0642 (W) x 0.1790 (H) mm Raport de Afișare: 16:9 Luminozitate: 500 cd; Raport de Contrast: 500:1 Timp de Raspuns: 15ms Unghi de Vizualizare: 70°/70° (L/R) 50°/60° (U/D) Tensiunea de Intrare: DC 6~14V Consum de Energie: ≤ 5W Temperatura de Lucru: -20°C ~ 60°C Temperatura de Depozitare: -30°C ~ 70°C Dimensiuni: 182 x 127 x 32mm Greutate: 363g

Comparație Diagramă de 800*480 și 1024*600 Rezoluție

1 x Nr. albastru 7 inch monitor FPV - 1 x 1024 x 600 7" ecran albastru video FPV LCD Monitor Color - 1 x Sun capota - 1 x suport pentru telecomanda - 1 x T plug Sau XT60 conectați cablul de alimentare (puteți selecta) vă Rugăm să consultați detaliile de cablu.verificați link-ul. http://Vilatudor.ro/store/product/Power-supply-line-T-Plug-DC-Cable-connect-Lipo-battery-and-Monitor-and-Boscam-5-8G/119062_32401879680.html

Declarația vamală:Vom declara 10% Valoarea și trimite-l ca un cadou pentru evaziune fiscală .

1. Putem accepta T/T , Western Union și Money Order,cel mai bun mod este direct plată on-line,puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne știe înainte, atunci când comanda.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. e surMake care le-ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

4.Va vom trimite bunurile în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

5.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

4. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Suntem un vanzator cinstit pe Vilatudor.ro. Toate produsele noastre provin din China de înaltă calitate.

Dacă aveți orice probleme, suntem foarte bucuros dacă puteți să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Sper să avem o bună cooperare cu tine pentru o lungă perioadă de timp.

Declarația vamală:Vom declara 10% Valoarea și trimite-l ca un cadou pentru evaziune fiscală.

1. Putem accepta T/T , Western Union și Paypal,cel mai bun mod este direct plată on-line,puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne știe înainte, atunci când comanda.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. e sur Mak e care le-ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Upgrade Componente/Accesorii Adaptor
RC Piese si Acc Receptoare
Numărul De Model M002
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive Controler De La Distanță
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Nume De Brand uuustore
Material EVA
Instrument De Consumabile Baterie
Patru-wheel-Drive Atribute Montaj

Produse similare