Cu feng shui Pi Yao Breloc Pentru noroc si Protectie+Geanta

28.18lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Lungime totală:9CM/3.5 inch , Piao dimensiune:2.5 x 1.8 x2.2 CM/1 x 0,7 x 0.9 inch

Greutate:68g/BUC ,Material: alamă+Placa de Aur

Acest singur corn Pi Yao este deosebit de puternic și de bun augur creatură de noroc.

Pi Yao este considerat un infinit, fără sfârșit fel de creatură. Se spune că au un apetit vorace, care nu se termină niciodată. Acesta are un lingou de pe spate și cu un corp gras. pentru a indica un stomac plin, încărcat cu nelimitat de noroc. Acest Pi Yao au o putere de a ajuta pe cineva care suferă de rău Feng Shui, care este din cauza că l-a jignit pe Marele Duce Jupiter (de asemenea, numit ca Tai Sui). Astfel, este util pentru cei care trec printr-un an prost în funcție de zodiac. Acesta este un placat cu aur de 24K norocul Pi Yao, care are eleganta de finisare. Pi Yao cunoscut sub numele de Loteria Dumnezeu este declarat de a aduce proprietarului noroc dacă acestea sunt pregătite să aibă un du-te la un joc de noroc sau au pariat pe cai. Țineți-l în mână atunci când doriți să aveți norocul de jocuri de noroc.

Ce pi yao simbolizează ?

Chinezii au adorat întotdeauna Pi Yao la nivel înalt oficial de la clasa muncitoare. Pi Yao este un simbol de protecție și securitate pentru toate clasele. Mulți oameni ca Pi Yao pentru Pi Yao nu a dat un anus și nu numai de a absorbi și să mănânce, dar nu dispune de nimic. Acest lucru înseamnă, Pi Yao ar putea absorbi o mulțime de noroc și bogăție noroc pentru tine și familia ta în birou sau de acasă și rămâne în sediul dumneavoastră și nu dispune nici de noroc din birouri sau acasa.

Cum să utilizați

De-a lungul aduce un Pi Yao breloc dacă aveți doar muta în casă nouă. Dacă tocmai ați terminat de renovat casa ta, mai multe motive de ce ar trebui să stai un Pi Yao in casa ta. Acesta va salva de la orice rău obstacol din cauza renovare recentă, care ar fi creat-o.

Dacă vă deplasați pe distanțe lungi, se asigura ca stai un Pi Yao in masina ta. Pi Yao va proteja de orice incidente nedorite.

Dacă permisul, va rog sa aduceti un Pi Yao, la toate ori pentru a evita orice incident nedorit sau înapoi noroc că s-ar putea veni în jurul valorii de în calea ta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.068kg (0.15lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 9cm x 1cm x 1cm (3.54in x 0.39in x 0.39in)
Tema Budismul
Material Alama
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Stil Religioase

Produse similare