Transport gratuit AF ADAPTOR PENTRU M42 Șurub filtru pentru Lentile Carl Zeiss Zenit a EF MOUNT 60D 600D

21.88lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Informații Detaliate

Pentru utilizarea Canon EOS camere cu lentile M42 ( Zeiss, Pentax, Praktica, Mamiya, Zenit ). Scală metrică M42 își păstrează semnificațiile din cauza compensare a flanșei baze de diferență. Prin urmare, concentrându-se poate la infinit.

Acest AF-Confirm adaptor este o emulare de Canon EF auto-focalizare și a electronicii de a comunica cu EOS camera și să aducă înapoi aceste două Caracteristici de Mare!! Cu ajutorul nostru adaptor ta lentile M42 poate declanșa indicatorul de Confirmare a focalizării și puteți obține într-Adevăr de dorit Măsurare Lumină Moduri cum doriți.

Este o soluție puteți achiziționa pentru M42 lentile și bucurați-vă instantaneu de distractiv de a utiliza lentile cu focus manual, cu accent confirmare și diverse măsurare lumină moduri. Mai dureros focus ghicitul și dificultăți în a spune corect se concentreze cu ochiul liber.

Amintiți-vă că împingătorul cu inel fix nu funcționează, astfel încât diafragma de control al obiectivului este setat manual. Acest adaptor poate lucra cu lentile având doar diafragmă automată (A) și Un selector/M (automată/manuală cu membrană). Este posibil să se utilizeze inele Macro și alte accesorii.

Ingrijire:

Dacă utilizați canon aparat full frame vă rugăm să cumpere emf adaptor

Setări: Pune semne roșii de adaptor și obiectiv guler împreună. Rotiți adaptorul sensul acelor de ceasornic până la fixativ clic. Set obiectiv M42.

Eliminarea:

Pentru a elimina adaptor ar trebui să unpress fixativ pin și rotiți adaptorul sens invers acelor de ceasornic.

Notă:

De lucru cu lentile M42 confirmare de la concentrându-se cu lumina verde nu este făcută. Diafragma este setat la "0.0". Expo-moduri: P (program) – identice la modul Av; Televizor (flash prioritate) – nu funcționează; Av (prioritate diafragma) – funcționează ca de obicei, M (manual) – diafragma și flash sunt schimbate. Inexactitate de expunere definirea este indicat de expo-corecție.

Pentru canon EOS monta camera.

Pachetul Inclus:

AF cofirm adaptor x 1

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 9cm (3.94in x 1.97in x 3.54in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand harry bun
Numărul De Model M42-AF
Compatibil Marca CANON

Produse similare