TQMSMY Bumbac Barbati Snapback Tati Șepci de Baseball pentru Femei Flamingo Model de Broderie Soare-umbra Hip Hop tati Pălării TMDH02

22.16lei

Adauga la lista dorintelor

Palarii & Sepci

Descriere produs


Nume : TQMSMY Moda Barbati Snapback Tati Șepci de Baseball pentru Femei Flamingo Model de Broderie Soare-umbra Hip Hop tati Pălării TMDH02 Brand : TQMSMY a se Potrivi în Jurul valorii de Cap : 56-59cm se Potrivesc de Oameni : Bărbați și Femei Adulte Seanson : Primavara, Vara, Toamna de Transport maritim

Cele mai multe dintre ofertele noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate) prin China Post Air Mail , mai mult de 2KG de către EMS/DHL. Vă rugăm să alegeți de transport maritim stil înainte de a plasa comanda daca ai nevoie urgent de produse.

* Produsele sunt bine ambalate cu opp pachete,ne-suport transport prin China Post Air Mail (20-60 zile); EMS/DHL, vă rugăm să permiteți-10-20 zile lucrătoare pentru a ajunge la.

* Dacă aveți nevoie pentru a reduce valoarea produsului a declarat,vă rugăm să ne observe. Dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Plata

Acceptam Alipay. West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile

Reveni

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.

Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare, dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit ,puteți returna produsul la noi în starea inițială pentru o rambursare sau un schimb. Înainte de discuții-ne înapoi la articol, vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele. Atenție, vă rog, toate costurile de returnare sunt acuzați de cumpărător.

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Sepci De Baseball
Palarie o mărime
Dimensiune Adjustable
Gen Unisex
culoare 5 culori
Numărul De Model TMDH02
Nume De Brand TQMSMY
Numele Departamentului Adult
Stil Casual
Material Bumbac
Model Tip Desene animate
Curea Tip reglabil
A se potrivi în jurul valorii de cap 56-59cm

Produse similare