Clasa de Top Cristal Străin Forma 850ml Vin Carafa de Vin de Moda de Aerare Gust de Vin Dozator Carafă Whisky Ulcior

177.64lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Cristal Străin Forma 850ml Vin Carafa de Vin de Moda de Aerare Gust de Vin Dozator Carafă Whisky Ulcior

Nume: Vin Roșu Pahar Decantor

Material: Plumb Sticla de Cristal

Tehnologie: Manual Sufletul La Gură

Capacitate: 850ml

Îngrijire: Masina De Spalat Vase În Condiții De Siguranță

Pachet: Penoplast apoi Puternic de Carton

Acest decantor are curbe senzuale într-o formă de U, cu gura de turnare a absolvit până la un punct delicat. Această piesă este frumos pe orice masă, și introduce mai mult oxigen pentru conținutul său, astfel permițând vin să se deschidă și să se dezvolte pe deplin la potențialul său maxim. Și este proiectat pentru a se decantează o dimensiune standard sticla.

Despre transport: transport Rapid metodă va fi ales pentru tine în funcție de comenzi. Vă rugăm să confirmați adresa este corectă, atunci când comanda. Pentru clienții ruși, vă rugăm să vă rugăm amintiți-vă pentru a scrie numele tău complet.

Avantaj pentru en-gros: cele Mai multe dintre elementele care se arată pe linie au în stoc pentru a se asigura fast shippig. De bună calitate și preț competitiv. Picătură de transport maritim este disponibil. Va alege rapid de transport maritim pentru pentru ca avem foarte profesionist transport a expeditorilor, pentru a face bunuri ajunge rapid și în condiții de siguranță. Verificați fiecare detaliu înainte de expediere. Rapid înainte și după-vânzare de răspuns pentru orice întrebări.

Avantaje pentru producția de masă: Proces ,pentru mici sunt acceptabile. De înaltă calitate și preț bun. Control Strict de calitate în timpul procesului de producție. Mașină avansate de producție. Frumos manopera la fiecare pas. Excelenta echipa de proiectare poate satisface ordinele de OEM. Confirma cu tine pentru fiecare detaliu înainte de producție. Trimite imagini în timpul producției, pentru a arăta fiecare mișcare. Rapid înainte și după-vânzare de răspuns pentru orice întrebări. Va aranja transport maritim pentru tine, dacă e nevoie

Despre Feedback: vă Rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu noastre de calitate și servicii. Gratuit cadou va fi trimis pentru următoarea comandă ca o întoarcere, dar vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a păstra cât mai postat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 28cm x 28cm x 25cm (11.02in x 11.02in x 9.84in)
Nume De Brand ZZAZMY
Diametru >10cm
Tip Bara De Instrumente
Material Sticla
certificare CE / UE
Numărul De Model RWD03
Caracteristică Eco-Friendly
Bara De Instrumente De Tip Decantoare

Produse similare