Chineză stil de simetrie trage Sertarul se Ocupă de Bucătărie Trage sertarul se ocupe de butoane

63.91lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Chineză stil de simetrie trage Sertarul se Ocupă de Bucătărie Trage sertarul se ocupe de butoane

Caracteristici: retro Vintage stil de Mobilier, mânere Pot fi instalate pe uși de Mobilier, cabinet, dulap dulap dulap piept sertar bin etc. Ușor de instalat și durabil în uz Material: aliaj de Zinc Culoare: Bronz Hole Spacing (Centru la Centru): 32mm Lungime: 80mm Observa:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare. 2.Poate fi ușoară diferență de culoare pentru a tehnicii de a lua o fotografie. 3.Pretul este pentru 4 BUC=2 BUC stanga +2 BUC partea dreapta Imagini: Expediere:

1. Va vom trimite comanda dvs. în termen de 36 de ore de plata a fost primit.

2. Vă rugăm să rețineți că produsele cumparate de la sfârșit de săptămână și de sărbătorile legale sunt expediate următoarei zile lucrătoare.

3. Transport la cele mai multe dintre țări este complet gratuit, de obicei, este nevoie de 25-55 de zile lucrătoare la toate lumea de avion.

4. Puteți alege, de asemenea, de livrare de urgență, și vă poate determina să plătească taxa de transport atunci.

5. Și vă rugăm să rețineți că transportul maritim internațional citate NU include orice taxe vamale (cei care sunt cumpărători responsabilitatea). Nu vom marca element la fel de CADOU pe formulare personalizate, așa că vă rugăm să înțelegeți că.

Feedback-ul:

Pls da-ne 100% feedback pozitiv după ce te-ai produselor noastre, eu va apreciez foarte mult asta. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale, noi credem că comunicarea este mai bună modalitate de a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți.

Contact:

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom răspuns cât mai curând posibil în 24 de ore. Iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru. Vă mulțumim pentru vizionarea produsele noastre!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 12cm x 12cm (7.87in x 4.72in x 4.72in)
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Tip Mobila Maner Si Buton
Pitch-rând Caietul de sarcini 32mm
Stil Vintage
Material Aliaj De Zinc
culoare Verzui Bronz, Roșu, Bronz
Nume De Brand KUNGSPHAN

Produse similare