Setul cu cască fără fir Bluetooth căști și căști pentru fete samsung sport si card SD cu mic HIFI stereo pentru căști la telefon

45.46lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Colorate Stereo Audio Mp3 Bluetooth setul cu Cască Căști fără Fir, Căști Suport pentru card SD cu Microfon juca 10 ore

【Calitate excepțională a Sunetului】 închis-spate design oferă o calitate impresionantă a sunetului Hi-Fi stereo oferă muzică uimitor și claritatea vocii. Îmbunătățiți telefonul de calitate și de a se bucura de experiența de ascultarea muzicii. 【Durabil Căști】 Până la 400 mah capacitate baterie cu doar 4 ore de încărcare rapidă, permite 10 ore continuu cântec de joc, 12 ore răspunde la telefon și 240 ore timp de asteptare. Și protecția bord oferă protectie la supraincarcare si scurt-circuit de protecție, de a asigura siguranța de baterii pentru a păstra de viață a bateriei să dureze mai mult. 【Audio Hi-Fi, Performanță Stabilă cu Bluetooth 4.0】 Redus de energie pierderi de transmisie Bluetooth Versiunea 4.0 chip, cu 2,4 mbiți/s viteza de transmisie. Suporta 99% din dispozitivele de pe piață. Cum ar fi: Telefoane, Tablete și alte echipamente cu funcție Bluetooth. 【Pliabil Și 360 de Grade, Efect de Sunet Surround】 Pliabil conceput permite căștilor să fie efectuate cu ușurință. 80MHZ independent CPU operare inteligent, piesa switch deveni mai confortabil. De înaltă fidelitate, fără distorsiuni, se restabilește adevărata calitate a sunetului și muzică transparent. 【Design Ergonomic și Anulare a Zgomotului】 design Ergonomic este protejarea urechii de compresie.Acesta oferă pasiv de reducere a zgomotului, în mare măsură, asigură utilizarea experiență. 【Mai multe de sunet scena pentru opțiuni】suport buton EQ 5 sunet, scena,livrare diferite bucura de muzică 【Multi-founctional căști】Bluetooth V4.0+TF carte de joc+radio FM+cablu de joc

Versiune Bluetooth V4.0+EDR Frecventa de 2.40 GHz-2.48 GHz Putere de maximum 4 dBm, clasa 2 rază Efectivă 10M Sensibilitate -84dBm / 0.1% BER vorbesc viteza de 3M bps (asincron) 433.0 Kbps (sincron) răspuns în Frecvență 20 Hz - 20 KHz S/N rata de 70 dB Distorsiune 0.10% dimensiune Difuzor 40mm suport A2DP 1.2, AVRCP 1.0, HSP, HSF 1.5 Tensiune de 3.7 VDC (built-in 400MAH baterie reîncărcabilă) vorbind timp de 10 ore timp de standby 250 ore timp de încărcare 2-2.5 ore curent de 40 mA dezactiva curentă 2 ~ 10 µA opera temperatura -4 ~ +131°F(-20 ~ +55°C)

Căști Bluetooth SG-8 *1

Manual de utilizare *1

Cablu USB de încărcare *1

1) Am alipay,West Union,TT.TOATE cardurile majore sunt acceptate prin plată securizat procssor WSCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizată withun 3 zile.

1) Putem aranja transportul de luni până sâmbătă.Vom livra bunurile în termen de 48 de ore, cu excepția sărbătoare Națională.

2) Este nevoie de aproximativ 25 de~41 de zile (pentru Rusia). 10~30 zile (pentru Europa, statele UNITE ale americii, AU) Alte țări 40~60 de zile, exact timpul de livrare depinde poștale proces.

3) în Cazul în care nu primiți câștigătoare produs(e) în termen de 30 de zile lucrătoare,în timp util, vă rugăm să lăsați un mesaj sau E-mail, contactați-ne, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme cu tine.

4)Am expediat doar la Vilatudor.ro pentru adresa,vă rugăm să asigurați-vă că acesta trebuie să fie corecte.

1) automat Ne lăsați feedback-ul pozitiv pentru fiecare cumpărător, pentru a finaliza tranzacția.

2)Noi menținem standarde înalte exercitarea de 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi.

3) o Bună comunicare poate rezolva toate problemele, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați în mod liber,vom prompt rezolva problema cât mai putem.

1)noi Ne straduim pentru satisfacție de 100%

2) va garantam elementul de cumpărare este elementul care am descris-o aici, și este în starea descrisă.

3) în Cazul în care elementul sosește și nu este așa cum este descris,vă rugăm să contactați-ne pentru a reveni la elementul de schimb.

4)Revenirea nu poate fi acceptată pentru orice alt motiv.

5)vă Rugăm să raporteze în termen de 3 zile și să se întoarcă la noi în termen de 7 zile de la data primirii de schimb.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 10cm x 15cm (7.09in x 3.94in x 5.91in)
Timp de încărcare De 2-3 ori
Tip Wireless Bluetooth v4.0
altă funcție TF carte de joc(exclus TF card)
Funcția Bluetooth pentru căști,Microfon, control Vocal
Rezistenta 32Ω
Suport Apt-x No
Sprijin APP No
Conectori 3.5 mm
Capacitatea Bateriei 400mAh baterie cu litiu
Gama 33 de Picioare de aproximativ 10 Metri
Plug Type Wireless
Răspuns În Frecvență Gama 20-20000Hz
Activă A Zgomotului De Fond No
Numărul De Model sg-8
Timp de redare aproximativ 8 ore
Cu Microfon Da
Suport Card De Memorie Da
Sensibilitatea 84dB
Lungimea Liniei Nici unul
culoare 5 culori
Rezistent la apa No
Vocalism Principiu Dinamic
Stil căști
Este wireless Da
Compatibil Pentru telefon Mobil pad PC Laptop, TV
Timp De Convorbire atâta timp cât 10 ore
Control Al Volumului Da
comunicare Wireless
Nume De Brand POPOVA
Buton De Control Da

Produse similare