BUTTERMERE Negru Kaki Spic Capac de vânzător de ziare Bărbați Vintage Lână Tweed Capace Plate cu Dungi de Primăvară Pălării de sex Feminin Octogon Bereta

41.95lei

Adauga la lista dorintelor

Palarii & Sepci

Descriere produs


9847

10635-AI PUTEA DORI, DE ASEMENEA

Dimensiunea Diagramă ( Unitatea de Conversie: 1cm=0.3937 inch )

Una Dimensiune: Hat Circumferința 56 -58 cm, Refuz Lungime 6 cm, Palarie de Adancime 11,5 cm.

Nota 1 : Cu diferența în metodele de măsurare, vă rugăm să permiteți 1-3 cm în mărime de abatere.

Nota 2 : s-ar putea fi ușor diferența de culoare, pentru că de setările monitorului.

Nota 3 : Dacă nu vă puteți decide mărimea, vă rugăm să trimiteți un mesaj la echipa noastră de servicii clienți (spune-ne măsurători detaliate).

Nume produs: BUTTERMERE Negru Kaki Spic Capac de vânzător de ziare Bărbați Vintage Lână Tweed Capace Plate cu Dungi de Primăvară Pălării de sex Feminin Octogon Bereta

Caracteristici: Artist francez Pălărie/femei capac de vânzător de ziare/Octogonal om pac

Despre Transport: vă Rugăm să confirmați Numele și Adresa dumneavoastră cu atenție după ce ați făcut comanda, va vom procesa și de transport maritim comanda dvs. în termen de 3-7 zile (cu excepția Chineză de sărbători).

Despre Taxe: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe de import, dacă aveți cerințe despre Valoarea Declarată în Vamă, vă rugăm să ne spuneți în avans.

Despre Dimensiune: cele Mai multe produse noi de vânzare au fost făcute pe baza Asia dimensiune, este de obicei 2 dimensiune mai mică decât European/NOI dimensiuni. Cu toate acestea, dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în produs descrieri detaliate. Vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă înainte de a plasa o comanda.

Despre Culoare: Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil

Despre Feedback-ul: Ne bazăm pe reputația noastră și de satisfacție a clienților pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.

Despre VIP Reduceri: Dacă vă puteți împărtăși produsul nostru link sau poze la sociale, website, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram, Itao.,etc. Suntem bucuroși să vă oferim cupoane speciale pentru tine la următoarea comandă.

Despre Returnare și Rambursare: Vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 32cm x 26cm x 5cm (12.60in x 10.24in x 1.97in)
Gen Unisex
Dimensiune Potrivit pentru 56-58 cm circumferinta capului
Britanic Lână Capace Lână bereta hat pentru femei
Material De Poliester,Lână
Model Tip Cu dungi
Tip De Element Vânzător De Ziare Capace
Stil Casual
Nume De Brand BUTTERMERE
Ziarul om Bărbați clasic pac
Pentru vârstele Palarie Adult
Palarie 56-58 cm
Numărul De Model Capac De Vânzător De Ziare P18012601
bereta pălărie capac de vânzător de ziare
Numele Departamentului Adult
potrivit pentru sezonul de Iarna, primavara si toamna
Octogonal Pălărie capac octogonal
Categorie Produs Bereta capac de vânzător de ziare

Produse similare