10buc/Set Mini Roz+Auriu Set de Perii Machiaj Synthetic Kabuki Cosmetice Fundația Amestecare Fard de obraz Pensula Make Up Tool set de articole de Toaletă

22.89lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


10buc/Set Mini Roz+Auriu Set de Perii Machiaj Synthetic Kabuki Cosmetice Fundația Amestecare Fard de obraz Pensula Make Up Tool set de articole de Toaletă Caracteristici: Ultra-moale si anti-bacterii fibre artificiale material pentru a proteja pielea și sănătatea 10-trebuie să aibă perii poate satisface toate nevoile dumneavoastra profesionale Anti-rugina cupru perie tub 100% de brand nou și de înaltă calitate Element tip: pensulă machiaj Perie material: fibre artificiale Suport material: lemn+cupru de Culoare: roz+auriu Cantitate: 10buc Dimensiune Perie: 14.5*8*1.6 cm Pachetul include: 1 set de pensule de machiaj(10buc) Atenție: 1. Vă rugăm să curățați periile cu demachiant după utilizare și de aerisire, pentru a menține perie părul în stare bună. 2. Lungimea se măsoară de mână, vă rugăm să permiteți-2-3cm diferă în abatere.(1cm=0.39") vă Mulțumim pentru înțelegere. 3. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. Descriere: 1. Perie plat----Cerere de lichid sau crema produse plate zone ale feței, precum fruntea și obrajii. 2. Perie rotunda----Amestec de produse minerale pe piele. 3. Perie unghi----Buff crema de fard de obraz sau bronzer pe piele. 4. Flat Angled Brush----Amestecuri de fundație ușor pe zonele greu accesibile ale feței. Unghiul dedicat pentru toate zonele feței perfect. Funcționează bine mai ales pe pometi si conturul nasului. 5 . Conice Perie----se Aplică crema si lichid fundații pe cel mai greu pentru a ajunge la conturul feței. 6 . Precizie Plat----Trafalet anticearcan pe pete de soare, pete si alte mici imperfectiuni. 7 . Precizie Rotund---- Aplica fard de ochi baza sau primer pe capac. 8 . Precizie Unghiulară---- se Aplică produsul la domenii cum ar fi părțile laterale ale nasului și scorburi de obraji. 9 . Conice de precizie----plasarea Exactă de concealer în greu pentru a ajunge la zone cum ar fi în jurul ochilor și nasului, bărbie și în jurul gurii. 10 . Precizie Flat Angled----Utilizarea pentru aplicare precisă anticearcan produse oriunde pe fata. Funcționează foarte bine în jurul ochilor și nasului.

Vom accepta West Union,Card de Credit,Qiwi Wallet,Transfer Bancar

Va rugam sa verificati adresa de livrare cu atenție înainte de plată. Cele mai multe articole vor fi livrate în termen de 1 până la 3 zile lucrătoare. Prețul nostru nu include taxe de import,taxe locale,TVA. Poștale serives este în afara controlului nostru,uneori, va fi amânată. 1)Bucurați-vă de 30 zile pentru a reveni dacă orice probleme de calitate.2)Vom suporta toate taxa de transport maritim dacă orice probleme de calitate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.125kg (0.28lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 16cm x 3cm x 2cm (6.30in x 1.18in x 0.79in)
Dimensiune 14.5*8*1.6cm
Folosit Cu Seturi & Kituri
Noi Maquiagem Make up Brush
Nume De Brand JUNVOOL
Perie Material Fibră De Lână,Păr Sintetic
Parul material super moale par Sintetic
Material Lemn+Par Sintetic
utilizare pentru Mare pentru machiaj
Tip De Element Pensula De Machiaj
Material Mâner Lemn
Funcția Aur, Argint Synthetic Kabuki Set De Perii Machiaj
Perii Femei Frumusete Machiaj Perii
Numele Fundația Perie De Praf Umbre, Dermatograf Face Perii
Cantitatea 10buc/set Machiaj Brushrs
Numărul De Model Set De Perii Machiaj
culoare mâner roz

Produse similare