Super-Confortabil Costume De Baie Costume De Baie Barbati Înot Pantaloni Scurți De Înot Trunchi Lung Bikini Stramte Boxer Plaja De Baie Scurt Joase Om Bord Purta

56.96lei

Adauga la lista dorintelor

Înot

Descriere produs


Super-Confortabil Costume De Baie Costume De Baie Barbati Înot Pantaloni Scurți De Înot Trunchi Lung Bikini Stramte Boxer Plaja De Baie Scurt Joase Om Bord Purta

Mai jos Asiatice Dimensiunea Diagramă numai pentru referință,este de 1-2size mai mici decât NE/dimensiunea Europeană,nu poate fi de 1-3cm de eroare din diferite manuale de măsurare.

Furniza informații

Vă rugăm să asigurați-vă că ați completat toate detaliată și corectă de informații cum ar fi numele complet al persoanei de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații,astfel încât comenzile pot fi livrate la tine rapid și fără probleme.

Culori Si Dimensiuni

Imaginile sunt doar mostre de referință. Din cauza diferitelor fotografie de unghiul si lumina, și stabilirea, culorile se arată în fotografie nu corespunde 100% cu cele din elementele ei înșiși.

Toate dimensiunile sunt măsurate de mână, nu poate fi de 2-3cm abateri. Dimensiunea measurementof diferite marci ar putea fi diferențe, și pot exista mici diferențe între uite pe un a prezentat modelul și uită-te pe tine din cauza diferențelor în cifre. Vă rugăm să vă rugăm să consultați dimensiunea și descrierea cu atenție înainte de cumpărare.

Taxele De Import:

Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 18cm x 10cm (7.87in x 7.09in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Descriere 1 bărbați, costume de baie, pantaloni scurți de înot
Caracteristici moda mozaic,super confortabil,sala de fitness
Tesatura 82% nylon,18% spandex,de bună calitate
Model Tip Mozaic
Caracteristică 2 moale,neted,elastic,de calitate superioară
Talie de joasa inaltime,talie joasa,cordon
Material Nailon,Spandex
Dimensiune S M L XL(Asian size)
Descriere 3 Plaja Costum De Baie Înot Portbagaj
Nume De Brand persoană curajoasă
Descriere 2 Timp Bikini Boxer Trunchiuri
Numărul De Model S10

Produse similare