2017 mai Noi de Iarna Încălzire Câine Boluri de Putere-off Temperatură Constantă Puppy Bowl Joasă Tensiune de Ieșire în condiții de Siguranță Câine Feeder

98.91lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Compania este situată în:

1,În timpul iernii, temperatura este prea scăzută. În multe locuri, piscină în aer liber și chiar și conductele de apa va îngheța și apă în robinete va fi foarte rece. În timpul iernii, proprietar, de obicei, are mai multă grijă de dieta cainelui. Încălzire vasul în aer liber cameră poate fi garantat temperatura apei între 25 ° la 40 °.

2,apa de la Robinet are un rău pentru câine, câinele stomac este destul de special, temperatura apei este prea mare, cainele nu va bea, apa rece în timpul iernii nu se poate bea după fierbere, încălzire castron se poate realiza la temperatura perfectă.

3, Pisici, câini și alte animale de companie puii de Iarnă bea apă caldă va avea un impact pe stomac, trebuie să bea apă caldă.

4,Unii caini mai mari, mai ales cei cu probleme gastro-intestinale, se poate bea apă rece de iarnă la nivelul tractului gastro-intestinal, și necesitatea de a bea apă caldă cu regularitate pentru a reduce iritarea.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Element Boluri
Nume De Brand FACE ANIMALE DE COMPANIE
Material Plastic
Tip Câini
Aplicabile Rasa De Câine Universal

Produse similare