PLOPROF SUPER LUME PORTOCALIU mâinile ceas pentru eta 2836 movment

41.66lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii Ceas

Descriere produs


Te rog, uita-te pentru

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Descriere: Culoare :argint culoare de ore și minute mâinile. Dimensiune : 13mm x 12.5 mm x 9mm ( Toate măsurați distanța de la centrul găurii până la capăt ) Mișcarea : potrivit pentru eta 2836

Te rog, uita-te pentru

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

----------------------------------------------------------------- Transport maritim: 1).Putem transporta la toate părți ale lumii. 2).Timp de tranzit: timp de transport variază în funcție de diferite metode de transport și distanța. 3).Timp de transport maritim pentru referință: DHL:5-8 Zile lucrătoare pentru a ajunge. Diferite țări diferite poștale EMS:7-15 Zile lucrătoare pentru a ajunge. Diferite țări diferite poștale China Post Air Mail(China Post Air):între 15 și 39 de Zile pentru a ajunge.  --- Este Gratuit servicii de transport maritim!!! 1.Vă rugăm să alegeți ca mod de transport, explica tu ai fost de acord pentru transportul de timp. 2.Când am primit comanda, plata după succes, va garantam în 1-3 zile, transport,numere de Urmărire și informații de transport maritim va fi trimis imediat după livrare. 3.Timpul de livrare depinde de destinație,pentru a Alege metoda de transport maritim și de alți factori, aceasta poate duce până la vârstă de 15-39 de zile. Dacă nu primiți elementul după 29 de zile, vă rugăm să ne contactați, vom investiga și de a rezolva problema cu livrarea. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Observație: 1.Vom trimite colete în termen de 3 zile de la cumpărător plata este verificată prin Vilatudor.ro. 2.Preturile noastre nu este inclusiv destinație taxe vamale.vom responsabil doar pentru China vamal problema . 3.Cât mai mult posibil, în scopul de a evita destinație taxe vamale,putem declara preț scăzut.În general,noi declarăm că prețul este $20. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Politica de retur: Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii.Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Feedback-ul: Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 6cm x 9cm (3.94in x 2.36in x 3.54in)
Tip De Unitate bucata
Tip Ceasuri pentru Piese
Tip De Element Reparații De Instrumente Si Kituri
Nume De Brand Parnis

Produse similare