Noapte Sexy Costum de Asistenta Fantacy Joc de Femei Uniforme de Cosplay, Costume Sexy Îmbrăcăminte Exotic Sex Produsele de Lenjerie Transport Gratuit

41.30lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


bine ati venit la magazinul nostru de Calitate este primul cu cele mai bune servicii. clienții noștri sunt prietenii noștri.

Design de moda,100% Brand Nou,de înaltă calitate!

Culoare : Așa Cum Se Arată

Material: Poliester, Spandex

Dimensiune: Unul Szie

Pachetul inclus: Asistenta + asistenta pălărie + jartiera + G-String

Acolo este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare.

vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul.

1 inch = 2.54 cm

Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului

Trebuie să fi citit inainte de a cumpara!! Multumesc!!!

Note:

1, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2, vă Rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare.

Dacă vă place vă rugăm să adăugați la dumneavoastră de cumpărături cartand contact cu noi obține mai ieftin preț Mai Nouă Surpriză vă Rugăm să faceți Clic Pe: http://Vilatudor.ro/store/1848808

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin secure p plata procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute o dretry Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL . (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ S hipping adresa.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și de săr zile. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să contactați u s. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nici NU NE vom T EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE . NU există EXCEPȚII ! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI spirit de ore de transport maritim număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată , la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da neutru (3 stele) sau negativă (1-2 stele) feedback-ul, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele! Garanție Vom oferi 10 zile de garanție. Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru warrantly. (În cele mai multe cazuri, cumpărătorii vor trebui să se întoarcă problema componente, mai degrabă decât întregul pachet. Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre returm adresa și scrie "cadou" pe livrare foaie. Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și tive ne-numărul de urmărire. După ce vom primi elemente, vom repara-le sau le schimb cat de curand posibil. Refune O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea inițială acolo. Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil. Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalaj corespunzătoare. După ce a primit un produs, va vom returna banii imediat. Feedback-ul trebuie să se bazeze pe reputația noastră și de satisfacție a clienților pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Ne pasă de clienții noștri fideli și va face întotdeauna cele mai bune noastre pentru a vă ajuta. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările care pot avea și va face tot posibilul să slove problemele. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice litigiu site-ul. Ne va ajuta să slove problema.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 18cm x 12cm x 8cm (7.09in x 4.72in x 3.15in)
Model Tip Solid
Mod de transport maritim DHL,EMS,Epacket,China Post Aer Înregistrat Mail,Altele
Numărul De Model AS146
Tesatura Tip Satin
livrare rapid
Modul de plată Card de Credit/Transfer Bancar/Western union/Boleto etc
Sezon Primavara, Vara
cu ridicata și cu amănuntul Suport
Decor Buton
Material Poliester,Spandex
Gen Femei
culoare Alb
Tip De Element Baby Dolls
Dimensiune One Size
Utilizare Specială Îmbrăcăminte Exotic

Produse similare