20V 2A 40W conector USB Laptop AC Adaptor Încărcător de Perete + Cablu pentru Lenovo Yoga3 Pro Yoga 3 miix 700 900 Yoga 3 Pro / Miix 2 11

92.73lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dragi prieteni,acum sunteți de licitare 1buc Înaltă Calitate 40W 20V 2A laptop AC adaptor încărcător de perete cu Separate Cablu USB pentru Lenovo Yoga 3 Pro series, sau Pentru Lenovo Miix 2 11---Opțional Detalii Produs: Brand Nou și de înaltă calitate, Certificare CE, ROHS, CCC Numărul de Model: pentru Lenovo Yoga 3 Pro sau Pentru Lenovo Miix 2 11 Iesire : 20V 2A 40W Intrare : AC 100-220V conector: USB interfata Doar plug and play,pentru a Primi o putere, când și unde aveți nevoie de ea cu un adaptor AC. Ținem unul la birou, unul la domiciliu, și un alt în geantă pentru acces convenabil la putere Atenție: 1.Pls Mesaj-ne ce-1 priza ai nevoie de UA UE, marea BRITANIE sau SUA Plug 2.Cablul este Diferit,Pls Compara propriile cablu pentru a Alege corect una ca ai nevoie. Conținut pachet: 1BUC Încărcător de Perete USB + 1BUC Cablu USB (pls lasa-ne mesajul a ceea ce plug ai nevoie)

Cald Notă: Pls citiți următoarele informații înainte de a plasa comanda!! multumesc)

Din cauza fabrică diferite loturi,real element poate fi un pic diferit în outlook sau culoare, dar aceeași funcție și de calitate,pls notă și de înțeles,mulțumesc !

Atenție: Toate produsele vine fără pachetul de vânzare cu amănuntul,dacă este nevoie,pls contactati-ne înainte de cumpărare! 1. Yanwen Economice Poșta și 4PX Singapore Post, OM Pro nu poate fi urmărită, Alt mod de transport maritim este urmărită. vă sfătuim să alegeți Vilatudor.ro Standard sau Premium de transport maritim . 2. Timp de livrare: în Cazul în care Confirma Timp este în curând, dar încă nu primi comanda dvs., vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi timpul de livrare pentru tine. 3.Dacă după 70 de zile (Brazilia/Chile/Argentina 90 de zile) încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva împreună cu reshipping gratuit sau rambursare completă. 4.Nici un Litigiu, vă Rugăm: te Rugăm să nu deschizi disputa în termen de 60 de zile, este de nedorit, 5. Noi nu suntem responsabili pentru taxele vamale sau taxele (dacă au,cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru ea)

Dacă elementul este defect, sau trimis greșit te poate returna produsul în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau rambursarea integrala. Cumpărătorii sunt responsabili pentru costurile de returnare și de orice taxe. Pls contactati-ne prima cu orice probleme,suntem fericiți pentru a fi la dispoziția dumneavoastră în orice moment :)

Scopul nostru este de 100% satisfactie! PLS, NU ne lăsați feedback-ul rău, sau pentru a deschide un caz înainte de a ne contacta. Acesta va fi foarte apreciat dacă veți face așa.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema bine

Orice întrebări sau probleme, nu ezitați să ne contactați.

Toate e-mailurile vor fi răspuns urgent în termen de 24 de ore,nu vă faceți griji!

Timpul nostru de lucru:

9:00 a. m.---22:00 de duminică până vineri (Chineză Timp)

(Fi oprit de lucru privind sâmbătă și de sărbători)

Acceptam plata prin ESCROW numai

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.22kg (0.49lb.)
culoare Pentru Miix 2 11, Pentru Yoga 3 Pro
1 AC Plug inclus 1 AC Plug inclus
Tensiune 20V
Nici pachetul de vânzare cu amănuntul Nici pachetul de vânzare cu amănuntul
Pachet No
1 Cablu USB Inclus 1 Cablu USB Inclus
Numărul De Model opțional
Nume De Brand Qkens
Compatibil Marca Lenovo

Produse similare