PK-5001 200pcs chips-uri cu caz, Lut 14g Chips-uri de Poker introduce metal, cinci culori

440.05lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere Produs:

200PCS CHIPS-URI INCLUD:

Alb: 50pcs

Roșu: 50pcs

Verde: 50pcs

Albastru: 25pcs

Negru:25pcs

Cadou poker: 2 pachete, culori și design va fi la întâmplare.

5 roșii zaruri în 19mm

1 alb dealer de 5CM

un caz din aluminiu pentru deținerea 200pcs chips-uri.

Dacă aveți cerintele pentru chip culori, vă rugăm să ne lăsați un mesaj atunci când transmite ordine, în caz contrar va vom trimite coletul la fel de regulat.

P. S.: de Obicei, cazul și chips-uri vor fi trimise separat, în cazul în care deteriorarea în timpul transportului. Vă mulțumesc pentru înțelegere dificultatea de transport.

Orice alte probleme dacă nu știți vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

Vă rugăm să rețineți, nu toate țările trimitem produsele noastre, dacă țările sunt prea departe și costul de transport maritim este prea mare, dacă prețul de vânzare nu poate acoperi costurile noastre, nu vom livra produsele. Odată ce vom găsi nu putem ajunge la țara dumneavoastră, vom sfat cat mai repede posibil.

Transport:

Gratuit Poștale Produse în mod normal va fi trimis prin China Post. În mod normal, se va lua 15-25 zile lucrătoare după ce a fost postat de e-mail de aer. Uneori, va fi amânată din cauza vamale sau vreme problemă, și, probabil, se extinde la 30-45days în diferite cazuri.

Regiune

Agent De Transport

Prelucrare Si Livrare

Statele UNITE ale americii, Canada

China post air mail

20-25 de zile

Marea BRITANIE, IR, Vest-Europene

China post air mail

20-30 de zile

Est-Europene

China post air mail

20-30 de zile

Orientul Mijlociu

China post air mail

20-30 de zile

Australia, Noua Zeelandă

China post air mail

20-30 de zile

Asia țară

China post air mail

20-30 de zile

Africa de țară

China post air mail

25-40 zile

America De Sud

China post air mail

20-30 de zile

Livrare:

După finalizarea plății, comanda dvs. va fi procesată în termen de 7 zile lucrătoare. Va vom trimite coletul cu China Post în termen de 7 zile lucrătoare. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Incercam noastre cele mai bune pentru a satisface clienții noștri. Daca nu sunteti multumiti de produsele primite, vă rugăm să trimiteți-o înapoi în termen de 15 zile, cu pre-paid transport de marfă pentru parcela în sfârșit. Între timp, vă rugăm asigura ca elementele din condițiile inițiale. Orice daune sau pierderi de bunuri returnate, cumpărătorul va avea responsabilitatea fără rambursare. Este responsabilitatea cumparatorului de a pretinde de la compania de logistică pentru daune sau pierderi în timpul călătoriei lungi de transport.

Feedback-ul:

Am aprecia feedback-ul dumneavoastră pozitiv. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi soluții de mulțumit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 5.0kg (11.02lb.)
Material Clay
Numărul De Model PK-5001

Produse similare